היד שלי...

yuviC

New member
היד שלי...

התחלתי מציור סרוק שמצורף בהודעה הזאת. בהודעה הבאה אני אצרף את מה שיצא במחשב מזה... עבודתי עם Macromedia Flash בלבד. אגב... אני דיי חדש בפורום. אני אציג את עצמי. קוראים לי יובל כרמי. אני בן 14. אני עובד עם פלאש כבר מעל שנתיים ואני אוהב מאוד לצייר. ניסיון עם ציור ממוחשב אין לי כל כך. הציור על הדף - עבדתי עליו משהו כמו 50 דקות וזה שבמחשב עבדתי עליו שעתיים.

yuviC

New member
כמובטח... מה שיצא במחשב

... אני דיי מרוצה מזה... ומה אתם חושבים?

i D a N 16

New member
יפה,אבל יש הרבה בעיות...:)

נתחיל מכך שהיד ידועה כקשה לציור,ונראה כי הצלחת יפה ברישום שלך
אבל האיור הממוחשב רצוף בעיות: קו המתאר לא אחיד,הן מבחינת העובי שלו והן מבחינת האופי שלו,הוא לא עקבי,הוא קטוע וגס למדי. גם הצביעה מאוד בעייתית,היא יוצאת מהקו ויש בה חללים ריקים...אולי היית עובד עם היד בתור אובייקטים וממלא אותם בצבע וכך גם הקו היה משתפר והופך לאחיד וגם הצביעה הייתה יפה. ההצללות גם כן טעונות שיפור,הן גסות מדי ולא נכונות מבחינת מיקום ומבחינת הצבע,הן נותנות לאיור מראה "מוכתם" והן לא נותנות הרגשת נפח.. טוב,אז נראה לי שהצגתי את כל הביקורת הבונה שלי...וחשוב לציין שזוהי רק דעתי. מקווה לראות שיפור,שבוע טוב

yuviC

New member
תודה רבה. מה הכוונה באמירה:

"קו המתאר לא אחיד" מה זאת אומרת. אני אשמח אם תיתן לי דוגמא. אגב: הצביעה יועדה מראש להיות מבולגנת מאד. רציתי להתנסות בצביעה חופשית כי אני בד"כ תובע כמו שאמרת: "בתור אובייקטים וממלא אותם בצבע" עם כלי הצביעה. זה היה ניסוי מעניין. אני אוהב את השיטה הזו אבל ברור לי שבשביל שהדברים יראו יותר ריאליסטיים אני צריך שכל האזורים יהיה צבועים ולא לצאת מהקוים. תודה על הביקורת.
.

manic_subsidal

New member
זה כאילו

ציירת רק חצי יד, אין את ההמשך של האצבעות במרכז דרך החור שנוצר על ידי האגודל והאצבע המורה

danitosh15

New member
הציור ממש ממש יפה! רק רציתי ...

קודם כל ממש האבתי תציור של היד ויצאה ממש ממש יפה אבל ההיתי רוצה לדעת באיזה תוכנה צבעת את זה במחשב??

למעלה