הידרותרפיה

הידרותרפיה

אז.. התחלתי בשעה טובה את ההידרו' שלי אתמול.
חצי שעה של תרגילים - הליכה במים עם ובלי הידיים, הליכה עם מצוף מתחת לרגל, תנועות גדולות של הידיים כמו בשחיית חזה (רק איטית נורא, כדי להדגיש ולהגדיל את התנועה של הזרוע).
יצאתי משם מעט מסוחררת אבל כמו שאמרתי למדריכה "התרגילים לא היו קשים במיוחד".
לכן בכלל לא מובן לי למה חזרתי הביתה גמורה מעייפות, ולמה ישנתי בלילה (או: בלילה וביום) 13.5 שעות (יעני, מחצות עד 13:30 אחה"צ) ולמה, למרות השינה הארוכה הזו (שכמותה לא באה אל קרבי כבר המון המון זמן) גם היום הייתי גמורה לחלוטין מעייפות*.

בקיצור, אשמח לשמוע על עוד חוויות של הידרו' מאנשים שעברו זאת.
כמו כן, אם קיבלתי 6 מפגשים מהקופה - מה הסיכוי שלי לקבל עוד מפגשים מהם (מכבי)?
וגם: האם תרגלתם בבריכה הסמוכה למקום מגוריכם בשבוע שבין פגישה לפגישה, כמו שהמדריכה ממליצה?

*זה שאני עוד ערה בשעה כזו, זה בגלל שיש לי תרגיל להגיש מחר והחלטתי לא לגמור אותו ברגע האחרון וגם לא לדחות את ההגשה.

ריפנזל

New member
בדיוק ככה

במים הרבה פחות מרגישים כמה התאמצנו, את תלמדי איך לא להגזים.

אני חלשלושה אז אני לוקחת בחשבון שגם יום למחרת אני אהיה עייפה וכאובה, אבל סביר שאחרי כמה שיעורים השרירים גם יתחילו להתחזק ולהתרגל וזה פחות יפיל אותך.
כשתראי איך את כמה שבועות תדעי גם אם באמת מתאים לך לתרגל פעמיים בשבוע או רק פעם אחת (כמוני
)

אני גם במכבי, יש סיכוי לקבל עוד, אבל, כרגיל, כל סניף והסגנון שלו. אבל אל תהססי ללחוץ עליהם ותבקשי בתום ה-6 מכתב מהמדריכה שמסביר כמה זה חשוב לך פיזית וכמה חשוב שתמשיכי.

ואת גם מוזמנת לרחובות לקבוצה שלי
56 ש"ח לשיעור זה ממש לא בשמים!

למעלה