הידעת.....

PianoGirl20

New member
הידעת.....

הידעתם שיהודית הייתה אמורה להיות אחת מחבר השופטים ב'כוכב נולד'? מישהו שמקורב אליה סיפר לי לפני הרבה זמן שצביקה הדר כל הזמן ביקש מיודית שתשתתף בפאנל, אבל היא סירבה..(מין הסתם כי היא בעצמה לא מאמינה בכל הקונספט של כוכב נולד..). בכל מקרה, נזכרתי בזה בזמן האחרון בגלל כוכב נולד, וחשבתי לעצמי שהיה יכול להיות מאוד נחמד לראות את יודית יושבת שם, במקום מרגול נגיד, ונותנת ביקורת בונה לכל מיני ילדודס שעולים לשיר... לא לדבר על זה שהיא בטח גם הייתה עושה כמה הופעות, שזה בכלל היה יכול להיות נחמד... מה אתם חושבים?..

0mroosh

New member
וואלו, שלא תעזי להעיף את מרגול!

אפשר להעיף את יוני בלוך. גם ניר חושבת.

תאמת,

שזה יכול היה להיות נהדר לראות את יהודית עושה צחוקים כל שבוע.. אבל מצד שני- מבחינה עקרונית לא הייתי רוצה שהיא תהיה שם..לא מתאים לאופי שלה..

תודה לאל שלא.

בשביל עומר אני לא אעיף את מרגול, ויוני בלוך פשוט נהדר (אחם אחם, אח שלי... סתם) ומצחיק ומשעשע והוא כזה קוקי! (ניר, אל תדאגי, הוא שלך...) את גל אוחובסקי הייתי מעיפה, כדי שיהודית גם לא תצטרך לשבת לידו. חוץ מזה שעם כל הסיפור עם המאמר ההוא (מי שלא יודע - עדיף שלא ידע... בייחוד אם הוא עוד לא שונא את גל אוחובסקי). מה הוא בכלל מבין במוזיקה אניוואי? לא הייתי רוצה למשל שיהודית תעביר ביקורת עליי (לא שהייתי שם... לא השנה לפחות
), כי אומן ברמתה זה לא כמו צביקה פיק (סליחה על הזלזול) או מרגול (סליחה שוב), זו מישהי ששימשה הרבה מאוד השראה ואף פעם בעצם לא נעלמה או התקמבקה עם תוכניות כאלה או אחרות. בקיצור - היא נפלאה בפני עצמה, היא לא צריכה את זה, ורק הסיפור שהיא לא תומכת בכל הז'אנר הזה של הפופסטארס בין לילה, רק גורם לי להעריך אותה יותר.

PianoGirl20

New member
יוני בלוך באמת

ממש חמוד...אני כל פעם רואה את זה יותר. בקשר לאחרים, ברור שהם לא מגיעים לקרסוליה הנאים של יודית...(חח, אל תקחו את זה בצורה הלא נכונה..
) ובאמת עדיף שיודית לא תיקח חלק בשטויות האלה, חוץ מזה שיש לה דברים יותר חשובים לעשות..

למעלה