הידעת-?

N a d a v 1 6

New member
הידעת-?

עשו סקר בארצות הברית והגיל המינמלי של חמוסים הוא 6..הגיל המקסימלי הוא 10 והכי מבוגרים היו בני 15. זה כמו אצל בני אדם שיש גיל מינמלי. בסקר שערכו כל החמוסים היו בריאים ואכלו אוכל אכותי כל החמוסים שהו בבית. וקיבלו את החיסונים(שיש להם שם). (שווה לכם להתעדכן באתרים מחול מעצבן קצת האנגלית אבל זה גם תרגול מצויין). זה נורא מאכזב אותי שחיה כזו חיה מעט מאוד זמן..(יחסית לחיה כזו חכמה) וחתולית. חחח:). זאת אומרת שאם משווים חתול שהוא יכול להגיע לגיל מופלג ביותר..בעצם חמוס חי תוחלת חיים של ארנבים...פשש...מאכזב. כמובן תנאים תנאים וכו'..

N a d a v 1 6

New member
**שאלה חשובה ל-כל חברי הפורום**

רציתי לשאול אתכם אם תרצו שנזמין כולנו יחד מוצרים לחמוסים..מחול..אם למשל בן אדם ייבצע את ההזמנה...וכולם יישלמו לו..זה יוצא הרבה יותר טוב לא?.. וגם עוד ארוע חגיגי למפגש עם מלא דברים:).... בכל אופן אני אשמח למה יש לי מלא מה להזמין וגם את הכסף..ואני מוכן לשלם..אז..אם מישהו מעוניין לעשות הזמנה..(של למשל חטיפים לחמוס,ערסלים מיוחדים,קלורים,רצועות וכו'). שיודיע לי במסרים ונתארגן.

Sweet Fantasy

New member
זה יכול להיות רעיון טוב

פעם ג'סי רצתה לתכן משהו כזה וזה בוטל.. אפשר לברר, אם זה לא יעלה יותר מדיי אני אשמח.

Lovable Stray

New member
אין לי בעיה להזמין

כל מקום שמקבל paypal כמו האתר של ebay וכדומה - אני תמיד מזמינה משם ואין לי בעיה להזמין למי שרוצה, קחו בחשבון שיש דמי משלוח (תלוי בגודל המוצר, בדרך כלל זה נע בין 30 ל100 ש"ח)

N a d a v 1 6

New member
אני אשמח אם תוסיפי אותי לMSN

ונוכל לארגן נעשה פרסום בפורום של הדברים שניתן להזמין כמובן שכל מי שרוצה ייצטרך לשלם קודם*. ואז נזמין לו את הדברים. ג'סי- זה המסנ [email protected]

Sweet Fantasy

New member
אחח נדב נדב..

מסרים.. המצאה גאונית
תשתמש בהם להבא. תודה.

Lovable Stray

New member
זה גם תלוי-

האם החמוס הוא מבית גידול או ממרשל פרמס (חוות גידול שמוכרת שם חמוסים לחנויות ולניסויים). חמוסים מבתי גידול חיים משמעותית יותר מחמוסים מהחווה, אני חושבת שהממוצע שלהם היה בסביבות 10 שנים כשבדקתי בפעם האחרונה.

mikonww

New member
היי נדב

בקשר לגיל וחמוסים במהלך השנים היה לי מספר רב של חמוסים, שהבוגר שבהם היה 11 וקצת עד כמה שאני זכר, בנוסף ניראה לי, אבל לא בטוח שגם היה אחד של 13 אבל אין דרך ממש להיות בטוח בגלל שהוא היה מאומץ ללא שום תעודה. בכל מקרה תוחלת החיים של החמוסים לא קשורה רק למזון שהם אוכלים, יש עוד כמה דברים. לדוגמה: טמפרטורה- שזה אומר גם לחות וכאלה פעילות יומית- כמו כל אחד מבני האדם (כושר) יחס אישי- חמוס בודד יחיה פחות מחמוס בחברה שעות שינה- שאין לי כוח להרחיב בקיצור כמו שבני אדם זקוקים לרמת חיים מסוימת כדי להריך בחיים (בריאות) כך גם כל חייה אחרת.

למעלה