הידעת

הידעת

ב2002 הצליח פיזקאי אוסטרלי לבצע טלפורציה של קרן לייזר. הוא פירק קרן לייזר ושיחזר אותה במרחק מטר ממנה. זה כמו נייט קרולר, תמיד ידעתי שיום יבוא ויוכלו לעשות כוחות כמו באקסמן

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמי זה היפסיקאי הזה ואיך אני

יוצר איתו קשר כדי שאני יוכל לקבל את הכוח הכי שולט שקיים????????

קוראים לו...

פינג קוי לאם ויש לי את האיי סי קיו שלו אם אתה רוצה

אגוזי18

New member
אממ

היה גם לפני כמה שנים שפירקו מולקולה אבל לא הצליחו להרכיב אותה מחדש. משו בסגנון כזה של מסע בין כוכבים למי שמכיר..

Evil Beast

New member
"בים מי אפ סקוטי"

לומשנה.. שמעו אני אומר שיעברו כמה עשורים עד שבאמת יתחילו לעבוד על שיגור בני אדם(טלפורטציה) כי אחרי הכל הפחד הכי גדול שלהם שיפרקו את המולקולות והם לא יחזרו אלא יתפזרו בחלל האינסופי או משהו כזה. וגם עוד פחד זה הסרט הזבוב. שנשתגר ונצא עם ראש של זבוב וכו'. אבל לדעתי הכי שווה עם יהיה ראיית רנטגן(אבל אשכרה רנטגן!) או טרנספורמציה או טלפתיה או אפילו שכחתי את קוראים לזה.. אממ הזזת חפצים בעזרת כוח המחשבה

טלכנזיס

תאמת אתה לא יכל לדעת עם זה לא קיים אולי יום יבאו ונגלה שבאיזו מערה שוכן לו דרקון או שמישו יכל לעשות קסמים אמייתים ולא תעלולים אולי יש מוטציות בעלות כוחות כמו האקס מן ובעצם כתבו את אקס מן משתי סיבות קבלת השונה ושיבאו היום שניפגוש מוטציות לא ניצרח וניברח אלה ניהיה יותר רגועים(חלק מאיתנו)ונקבל אותם אתה לא יכל לדעת עם לממשלה יש יחידת אילית בעלת כוחות על טבעיים ועוד ועוד אני יודע שבעבר רוסיה היתה מעוד מחוברת לצד הזה של פיתוח כוחות בילדים הם היו מנסים לאמן ילדים לפתח כוחות וכאלה

dndboy

New member
../images/Emo103.gifמה אתם לא יודעים?

אני זה בעצם נייטקרולר אח שלי זה וולברין והחבר הכי טוב שלי זה ג"אגרנט
ובכלל הממשלה מתכננת להשטלת על אוסטרליה באמצעות הhulk =)

אני ידעתי

איך חשבת שאר"הב השתלתה על עירק עם הצבא?? אז לא כל האקסמן,ספיידרמן,הענק הירוק,החברה מהמטריקס וגם לא נשכח את דרדוויל,באטמן,וסופרמן

spidey 82

New member
לא קראת את Supreme Power?

זה בדיוק מה שקורה עם הייפריון בגליון ה-1.

fay valentine

New member
סליחה שאני מתפרצת

אני חדשה פה והייתי חייבת להגיב. אני חושבת שבאמת יש בעולם טלקינטים אבל הם לא יראו את עצמם כי אנשים עלולים לנצל את זה. אני די מאמינה שיש כאלה בגלל שאני מכירה מישהי שהיא טלפטית והיא אמרה לי שמישהו אחר במשפחה שלה יכול לפעמים לגרום לדברים לזוז קצת. לגבי טלפורציה - אני לא חושבת שזה משהו שיכול לבוא מהגנים של מישהו כמו אצל קורט (השולט) , אלא לבוא מתוך המדע והטכנולוגיה שתתפתח.

B a m B a m

New member
ייייייייייייייייייייש!!!!!!!!!!!!!!

ויהיה גם מישהו כמו קורט במקרה???????????????????????????????????????????????????????.

למעלה