הידעת?!

the z girl

New member
הידעת?!

-Benji has a tattoo on his arm of a star and the name "Joel". AWW לבנג'י יש קעקוע על היד שלו עם כוכב והשם "ג'ואל" (איזו מקריות, גם לג'ואל יש כוכבים על היד.. מה זה למה כ"כ הרבה כוכבים?!)

the z girl

New member
הידעת?! 2

-Billy converted benji into a vegitarian. בילי הפך את בנג'י לצמחוני. (איזה מותק בילי
)

עופריתה../images/Emo105.gif

בילי הפך את כולם לצמחוניים ^-^ חוץ מפול -_- בנג'י, בילי וג'ואל צמחונים! רק פול לא -_- פול בכלל פושע.. הוא היחיד שמעשן!!!!! וגם, לפי השמועות בנג'י וג'ואל בתולים!!!!~?@$%?$^?)*?@&

אנדעת!../images/Emo105.gif

אפל אפילו תשאלי את אורלע! לג'ואל יש איזה טבעת הבטחה לאמא שלו שהוא יישאר בתול עד שהוא יתחתן, ואת בנג'י בראיון אחד שאלו אותו לאיזה מוזיקה הוא אוהב להקשיב שהוא @%&@ והוא אמר איזה רוק מטאל או משו ואמרו כזה "זה לא בידיוק רומנטי.." והוא כזה "אף פעם לא ניסיתי אני בתול" היא הביאה לי לינק לראיון... אבל זה תמיד יכול ליהיות שמועות

the z girl

New member
הידעת?! 3

-Billy did his 1st tattoo on Benji. בילי עשה את הקעקוע הראשון שלו על בנג'י. (בילי מקעקע אנשים?! נחמדד..)

the z girl

New member
הידעת?! 4

-Joel kissed Benji's girlfriend in the 10th grade behind his back. ג'ואל נישק את החברה של בנג'י בכיתה י' מאחורי גבו. (ג'ואל.. לא יפה.. חח.. אבל כיף לה, היא רקדה על שניהם.. חיח)

EleVaTioN

New member
לא נכון זה הפוך!../images/Emo129.gif

בנג'י לקח לג'ואל תחברה או שזו הייתה אחת אחרת?
אני ראיתי את זה באיזה ראיון אחד חעחעחעח

simple gUaRaNa

New member
זווווווונה../images/Emo11.gif.../images/Emo94.gif

אני רוצה
. טוב, די לגנות את פי
אני אלך לצחצח שיניים
. טוף, הכי אהבתי את "הידעת2."

simple gUaRaNa

New member
לא../images/Emo9.gif../images/Emo94.gif.

נחשו מי חזר לפורום
טוף, לא כלכך הייתי חברה, באט... WTF. נעה, לאילו שלא מכירים
.

למעלה