הידעת

TheIllustrator

New member
הידעת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

בסקר שנעשה בין תושבי העיר ניו-יורק, נמצא כי הבניין השנוא ביותר בעיר הוא לא אחר מהמט-לייף בילדינג = פאן-אם בילדינג, לשעבר. בניין זה זכה ב"מקום ראשון" בתור הבניין אותו היו רוצים לראות תושני ניו-יורק קורס. (סקר זה נעשה, מן הסתם, לפני ה-9 לספטמבר, ואגב, בן-לאדן, מסתבר, חשב קצת אחרת)

danezeq

Member
דווקא הוא לא כזה חסר חיים!

הוא לא כ"כ רע-! הוא אפילו נחמד בית הראל הוא הכי מכוער בעולם וביקום

stan_southpark

New member
תביא תמונה של מגדל הראל

יש כאלה שחושבים שמגדל שלום הוא הכי מכוער אבל הו דפקה יפה לא??

oren*

New member
הנה תמונה של מגדל הראל

יופי של כל דבר הוא עניין של טעם, ולא ממש הגיוני להפוך את הפורום הזה לבמה של דיונים לגבי יופי של בניין זה או אחר. זכותו של כל אחד לכתוב בהודעותיו האישיות אם מגדל כלשהו יפה או מכוער, אבל זה לא ממש נתון לדיון כי אני למשל חושב שמגדל שלום מזהם את הנוף, מכוער, גוון צהוב מתקלף והורס את המראה ההיי-טקי מתכתי שיש בקו הרקיע של תל אביב עם כל גורדי השחקים החדשים.

Electrolite

New member
מה רע במגדל הראל?

לא שיא היופי אבל ממש ממש ממש לא מכוער. האמת היא שדי יפה.... ואני חושב שאולי אין מה להתווכח על יופי של בניין אבל יש המון מקום לחוות דיעה. בקשר למגדל שלום מאיר- אין ספק שהמגדל מאוד מאוד מוזנח וזה מוריד מאוד מערכו אבל אני מאוד אוהב את העיצוב\תכנון שלו ובעיניי מאוד חשוב שלא כל המגדלים יהיו כאלה היי טקיים.... חייבים לראות גיוון. במו שהציע הסיטי טאוור...

danezeq

Member
חכמים בלילה!! ../images/Emo29.gif

זאת התמונה הכי יפה של מגדל הראל שראיתי, מישהו פה באמת התאמץ להסתיר את הכיעור ואת הקיר העקום של הביניין הזה - והוא עשה את העבודה טוב! חברה, הביניין הזה -ע-ק-ו-ם!!! זה איום ונורא!! זה נראה כמו תכנון לקוי! ממש גועל נפש! איכס!! פעם הלכתי שם כדי לצלם את שער העיר והסתכלתי למעלה וראיתי כמה שהוא עקום וממש הוקפצתי ונבהלתי - חשבתי שהוא מתמוטט עליי! ואז כשגיליתי כשככה הוא תוכנן - הצטערתי שהוא לא באמת התמוטט עליי! זה ממש אסון!!! שיישרו אותו! הוא עקום - רק בצד אחד!!!!!
ז"א שהוא גם לא סימטרי!!!! אאאאאאאאאאאאאייייייייייכככככככככססס ביניין קיצוני מחריד - פשע לאור היום, סרט אימה!!!! איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס איכס!!!

oren*

New member
אף אחד לא התאמץ ולא בטיח, עמדתי

במרכז הצומת, כיוונתי את המצלמה ולחצתי. ואולי באמת חבל שהוא לא התמוטט עלייך

danezeq

Member
אז עמדת במקום הכי נכון לעמוד בו../images/Emo6.gif

כי אם היית זז עוד חצי מטר ימינה/שמאלה - כולם היו מקיאים מהתמונה - ואני בכלל הייתי נפתר.

TheIllustrator

New member
נו באמת...

א. התמונה באמת מאד יפה - אורן, קבל ח"ח!
ב. במגדל אינו "עקום"!!! פשוט שקיר הזכוכית(דופן הבניין המזרחית), הוא בצורת טרפז הפוך ומעוגל. מאד ייחודי ונחמד, ואגב, הסטיה שווה בשני צדי הטרפז. ג. אתה אתם קיצוני, דניאל!

למעלה