הידעת

TheIllustrator

New member
הידעת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שמו של מגדל "שער העיר רמת-גן"(אשר נשא בנוסף את השם הבלתי-רשמי, מגדל אוסיף-אביב), שונה לפני כמספר ימים לשם מגדל משה אביב לזכר יזם הפרוייקט המנוח(ואשר עמד בראש שתי הקבוצות), אשר נהרג לפני מספר שבועות בתאונת רכיבה מצערת. בנוסף, תאריך אכלוסו של מגדל משה אביב ידוע כעת, והוא עומד כל מרץ, 2003. הכונו לעוד שנה, חודש ושבוע.

איילת29

New member
משה אביב

יהי זכרו ברוך. אילוסטרייטור יקר, יש לך מידע לגבי תוכן הבניין? מה יהיה שם ובאילו קומות פחות או יותר? נניח, האם משרדים יתפסו את רוב הבניין ויהיו בקומות התחתונות? האם למעלה יהיה משהו מיוחד?... מגורים, חדרי מלון שכאלו? מרכז מסחרי קטן?... אשמח להתעדכן

TheIllustrator

New member
המגדל נשאר זהה...

הוא פשוט משנה שמו, ע"מ להנציח את שם מקימו אשר מת בפתאומיות. כל שטחי המשרדים בבניין כבר נקנו(הגדילו האחים עופר, אשר רכשו כ-12 קומות במגדל!!!), וכפי שאמרתי בעבר, 82 מתוך 96 הדירות שבו, כבר שייכות לבעליהן החוקיים. רק 11 הקומות העליונות מיודעות למגורים, כאשר כל השאר מיועדות למשרדים, וכמובן, יש כמה שטחי מסחר בבסיס המגדל. מלון, אגב, אין במגדל.

kyle

New member
רגע...

אז עכשיו לא נקרא לו יותר "סיטי גייט" או "שער העיר", אלא "משה"?????

danezeq

Member
חשבתי שאתם כבר יודעים את זה(?)

הוא רכב על סוס ונראה לי שהוא נפל - או שהוא קיבל התקף לב- חברה של אמא שלי הייתה בלוויה שלו. שאלה: מה זאת האיטיות הזאת??? זה המגדל שנבנה ותוכנן בצורה האיטית ביותר (מאלה שלא הוקפאו) שהייתה בישראל! רק ב 2003? הוא ממש תקוע, להשוות אותו לעזריאלי? (ועזריאלי הרבה יותר עבה) במגדלי עזריאלי כל שבוע וחצי הושלמה קומה, ומגדל טויטה בכלל הושלם בפחות משנה (אני כמעט בטוח בקשר לזה, לא כולל "פרטים קטנים" כמו ריצוף, ולובי, וגינון) התחילו לבנות אותו (שער העיר) ב 1998? - והתכנון שלא נדבר על זה, שמעתי עליו עוד שהייתי קטן מאוד (כשהוא תוכנן ל50 קומות בלבד), אגב, אתם זוכרים את האילוסטרציה הראשונה שלו?

למעלה