הידעת

fireman

New member
הידעת../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שצמד מגדלי השק"ם ההולכים ונבנים על חורבות השק"ם בסמוך לקריית הממשלה יהיו בין 20 המגדלים הגבוהים ביותר בארץ?!

בטח שידענו

הידעת שהשקם בבאר שבע זה לא סיפור הצלחה גדול, בשקם הישן (ברחוב הרצל) ממתינים לישיבה שתוקם, השקם הנוכחי היה הקניון הראשון בבאר שבע והיום הוא איי חרבות. אז יוקמו מגדלים ושדרה גדולה אל מול המגדלים הלא מאוישים, זה שזלקינד עומד מאחורי הפרוייקט עדיין לא מבטיח הצלחה, רק מבטיח עוד מגדל לקרית הממשלה שכל אנשי העסקים שתקועים שם מגרשים זבובים. כמו שאני מכיר את העיר תהיה שם איזה שוארמייה טובה או שיפודייה גרוזינית בסגנון מרוקאי של איזה משיהו מקורב שלא משלם ארנונה כבר שנים, עיר של מתמידים, עיר של לוזרים.

fireman

New member
תבדוק את עצמך

לפני שאתה כותב שטויות השק"ם בבאר שבע כמו שאר רשת השק"ם לא הייתה הצלחה בגלל תמחור גבוה מידי בהשוואה לחנויות\רשתות אחרות במשק השקם ה"נוכחי" כבר לא קיים, הוא נהרס ובניית שני המגדלים כבר החלה, כיום הבניה נמצאת בשלב הקומה השניה של החניון התת קרקעי מה קשורה עכשיו קריית הממשלה? שני המגדלים יהיו מגדלי מ-ג-ו-ר-י-ם! לא מגדלי משרדים, רק לידיעתך אותה שדרה כבר קיימת והיא יפיפיה, אם יפתחומ שם חנויות אני אשמח מאוד וגם אם יהיה מדובר באיזה שוארמיה, לגבי המבנה ה"לא מאוייש" של קריית הממשלה לא קשור בעיר אלא בפוזות של עובדי הממשלה אוכלי החינם שלא מתאים להם לעבור במה שנקרא "מרחב פתוח" כי הם לא רוצים שיוכלו לפקח מה הם עושים או יותר נכון לא עושים כל היום

וואו אני ממש בשוק

בעיר הכי מסריחה בישראל, בונים מגדלים, וואו איך התקדמנו. ואין מה לדאוג אחרי שיגמרו איזה מגדל יפה יותר וגבוה יותר בתל אביב או רמת גן השקם כבר לא יהיה בן 20 המגדלים הכי גבוהים בארץ. ודרך אגב מה זה הפורום על זה על העיר הכי מתונפת ומסריחה בישראל, הרי אין שם כלום חוץ ממדבר, אף מפורסם לא גם שם ובהחלט אף אחד לא יחשוב לעבור מהמרכז לדרום המתונף.

דודל

New member
חיחי אין מפורסמים...

צביקה הדר משפחת בנאי (רק הם 1,000,000 איש) סילבן שלום...

כן, בטח

צביקה הדר גר בתל אביב בנאות אפקה, סילבן שלום גר בתל השומר שזה במרכז, אולי הם נולדו בבאר שבע אבל כאשר הם הפכו למפורסמים הם ישר עברו למרכז. בקשר לבנאי אני מאמין שיש כמה מהם שעברו גם למרכז. אל תשכח שדודו טופז ואלי יצפן גרים בתל אביב.

twigy

New member
אוף..אתה כאלה..

מה אתם בכלל מגיבים לאנשים כמוהו ? רואים שהוא איזה ילד בן 11..ואם הוא לא..אז מצבו חרא. הצלחה של עיר לא נמדדת במספר המפורסמים שבה.

fireman

New member
מתי.....

באותה דרך שהגעת לכאן אתה מוזמן גם ללכת תראה, אתה יכול להיות פה ולהתנהג כמו בנאדם ולא כמו חסר תרבות ונימוס אתה מדבר על עיר מסריחה ומגעילה.... אתה גר בתל אביב? תראה איך אתה מדבר, זה באמת מוסיף המון לכבודך. עיר מסריחה?....יש לך ברירה, אל תבוא לבאר שבע אף פעם אתה לא תחסר לנו ובטח שבטח לא תחסר לי אישית שיהיו לך חיים יפים

הדרומית

New member
מתי בייבי

קודם כל העובדה שאתה בכלל קורא את ההודעות בפורום של העיר הכי מתונפת (שד"א כותבים מטונפת) ומסריחה בישראל זה רק מראה על רמתך השיכלית הירודה. חוץ מזה, מי שמדבר, יא חסר כישורים שכליים ומעשיים... רואים שבחיים לא היית בבאר שבע ולא היית בשכונות היותר יפות מבאר שבע, ולי אישית נמאס שחושבים שכל באר שבע היא צפון ד´ אחד גדול סעמק ערס!

למעלה