הידעת

binba!

New member
הידעת../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

לקח לי דקות ארוכות לצוא כותרת שהיא גם שאלה וגם לא ארוכה מדי לפה נא להעריך!!
הטבאק מכיר 4,000 חומרים כימים,וביניהם;
ניקוטין- סם חזק המשפיע על המוח וגורם לו להתמכרות מהירה. חומר חום ודביק הנוצר על הריאות לאחר שהטבאק מתקרר,הנקרא זפת. הזפת עשויה לגרום לסרטן.
אצטון- חומר ממיס המשמש להסרת לאק מהציפורניים.
אמוניה- חומר המשמש לניקוי שירותים.
ציאניד- חומר שמתמשים בו להוצאה להורג.
ארסניק- חומר המשמש כרגעל עכברים.
פלוטיניום 210- נשורת רדיו אקטיבית.
מתנול- חומרת המשמש כדלק לרקטות.
נפטלין- חומר להרחקת עש.
D.D.T- חומר מדביר חרקים. מידע זה נלקח מעבודה מקיפה בנושא שערכה המורה שלי לכימיה. אם תרצו שארחיב בנושא- רק תגידו! יש לי עוד חומר על זה.. מקווה שהעלתי את רמת המודעות שלכם....... -שירה-

binba!

New member
תיקון קטקטן../images/Emo3.gif

לצוא=למצוא מכיר=מכיל ונשמטו לי הסימני פיסוק מהשורה הראשונה..:) אוף! זה מעצבן!!

okok4

New member
אבל שכחת מלא דברים:../images/Emo120.gif../images/Emo42.gif

פלוטניום אורניום (מועשר) מים (כבדים) זיפים מהזקן של יאסר ערפאת נלי פורטדו (לא תמיד) פטיש אוויר צהבת B וגם קצת רוחמה רז. מקווה שעזרתי

rodeo_girl

New member
תזהר שאתה מעליב את נלי!!!

מי שמעליב את נלי יש לו עסק איתי!! |ריח|לילך

גלי®

New member
יופי ... אז לפחות אפשר לומר שסיגריה

היא דבר שימושי ... בפעם הבאה שארצה להוריד לק מהצפורניים , אשתמש בסיגריה ...

binba!

New member
חחחח..גלי..מאוד שימושי!../images/Emo6.gif

ו....okok4...אני לא יודעת אם הבנת או לא, אבל הייתי מאוד רצינית בכתיבת ההודעה הזאת. ומה שכתוב בה מבוסס על מחקרים מדעיים ועובדות. ככה שזה רחוווווק מלהיות מצחיק!

okok4

New member
מצחיקולית. אז זהו, שלא. ../images/Emo42.gif

אין בסגריות D.D.T (חומר שכבר הוצא מהחוק), אין ציאניד, ובאופן מוזר למדי גם אין נשורת רדיואקטיבית (מאיפה הבאת את זה?). אה, וחוץ מניקוטין גם שאר הדברים שהזכת מצוצים מהאצבע. לא נורא, זה היה מצחיק. ומי בדיוק מנקה שירותים עם אמוניה? את יודעת בכלל מה זה?

binba!

New member
טוב מתוק...תחייה באשליות....

מן הסתם המורה שלי לכימיה לא תעשה לנו הרצאה שלמה עם חומר שלא מבוסס ובדוק.... טוב, למה בכלל אני טורחת להסביר לך!?!? רשמתי את זה כי חשבתי שאנשים צריכים לדעת, אבל אתה קוטל אותי, ומדבר אליי כאילו אני חייבת לך משהו... תלמד- אם אין לך משהו טוב להגיד, עדיף שתסתום תפה!! בעעעע יש אנשים מ-ע-צ-ב-נ-י-ם בעולם!!!

וואו

בינבה... מאיפה האגרסיות האלה? אני לא מכירה את המורה שלך לכימיה, אבל גם אני מטילה ספק לפחות בחלק מהחומרים ברשימה, וגם אם היא מצאה אותם הם בכמויות מזעירות ולא בהכרח בכל סיגרע. ובכלל העולם מצחיק אז צוחקים. אפ´חד לא ניסה לתקוף אותך, ואפילו אם את מרגישה שכן, יש דרך להגיב. קישה

okok4

New member
זה ידוע שמורות לכימיה הן קצת../images/Emo115.gif

מטורללות לפעמים (או כמו בסדרה המעולה "צעירים לנצח; גם פסיכותיות), ובאמת יש צורה לענות לאנשים, בכבוד ובסובלנות ואם אפשר אז גם להוסיף קצת הומור. וכדי שבכל זאת יצא טוב משהו מהשרשור ההזוי הזה:

binba!

New member
אוי נו...גם את עכשיו../images/Emo35.gif

אסור לבנאדם להיות עצבני??.. ובמיוחד שמעצבנים אותו!!
בהההההההההההההה

למעלה