הידעתם?

KING OF POP

New member
הידעתם?

* מדונה מתה בסוף הקליפ של BAD GIRL, הורדתי כרגע את הקליפ וראיתי את זה פעם ראשונה, כנראה לא הסכימו לשדר את זה בטלויזיה. עוד קליפים שמדונה מתה בהם בסוף הקליפ: WHAT IT FEELS LIKE, THE POWER OF GOODBYE וגם FROZEN נדמה לי.

GREENSsss

New member
וואלה?

היא באמת מתה ב- frozen? אני לא חושבת שמראים כל כך ב- power of goodbye למרות שלפי הליריכה די מבינים שזו המשמעות.

MTS GirL

New member
מדונה נאנסת או משהו כזה

ב- Bad girl היא נאנסת ובWIFLFA היא נהרגת בתאונת דרכים אבל בשאר לא נראה לי שהיא מתה לא הגיוני.. אתה בטוח?

הילוש...

New member
אז ככה...

בקליפ "ילדה רעה" מדונה מתה בסוף ועולה לשמיים יחד עם השחקן שמופיע איתה הקליפ כביכול מראה מה קרה לה עד שהיא מתה, אם אתם שמים לב בתחילת הקליפ מראים אותה בשמים והשעון חוזר אחורה כביכול לשחזר כיצד היא מתה. בקליפ "כח הפרידה" מדונה לא מתה בסוף. היא יושבת על שפת החוף שרויה בדכאון הקליפ מסתיים בתמונת גוף שלה וזהו. ב "מהי ההרגשה להיות נערה" היא נהרגית ע"י זה שהיא נכנסת בעמוד עם הרכב שלה. ובקליפ "קפוא" היא לא מתה. זהו. וזה ודאי.!!! חרשתי על כל הקליפים שלה אלפי פעמים.

KING OF POP

New member
היא כביכול מתאבדת בTPOG

בקליפ THE POWER OF GOODBYE לא מראים, אבל כביכול היא נותרת בודדה והיא צועדת לכיוון הים, ואחרי זה מראים גלים כאלה שכאילו באים עלייה.

הילוש...

New member
זה לא נכון...

בסוף הקליפ מראים אותה יושבת על החוף עצובה ובודדה, ואז הקליפ מסתיים בזה שמראים אותה שוכבת כזה ומסתכלת.

למעלה