הידעתם:

אילנית03

New member
הידעתם:

שירות 144 הוא חינם לכל הסלולרים! [את זה הם מסתירים!] להלן פירוט המודיעין פלאפון 1244-50 סלקום 1244-52 אורנג/פרטנר 1244-54 מירס 1244-57

Angel972

New member
רק בכדי לדייק ...

כל חברת סלולאר מחוייבת להפעיל מוקד חינם או לחלק ספר טלפונים ולכן המספרים להלן הינם מספרים המובילים למוקד בחברת סלולאר ספציפית ועוד דבר חשוב : באם בחרתם לחייג למספר שאותר ע"י 144 (של בזק, לגבי שאר החברות לא יודע) ועשיתם זאת ע"י לחיצה על לחצן הכוכבית ... תחוייבו בכ 60 אג' (די הרבה כסף הייתי אומר
)

אם כבר יקר אז גם זה...

שהייה של יותר מכמה דקות בתחנות התדלוק בכביש 6 ...מחוייבות בתשלום שכן החישוב בכביש הוא גם על מספר הקטעים שעברתם וגם על זמן ממוצע לקטע....

Angel972

New member
אני מצטט מהאתר :

"חברת דרך ארץ שינתה את הכללים ומאפשרת עצירה בדרך של עד 30 דקות ללא חיוב כפול." גם אני בזמנו בדקתי בעקבות המייל האם נכון הדבר, ומתברר שהם באמת הגבילו ל 15 דק', ולאחר שהכתבה פורסמה ב Ynet הם שינו ל 30 דק'. לא עצרתי בתחנת הדלק, אבל - האם אין שם מקום לאכול ? אם כן ... אז ממש מוזרה ההחלטה הזאת של 30 דק' ... מי אוכל כך כך מהר

אילנית03

New member
לא רק שיש איפה לאכול

יש שם גם גן משחקים ורק שני שירותים אם תור ארוך , פעם אחרונה חיכינו 15 דקות בתור לשרותים. אז 30 דקות זה בדיחה אבל אף אחד לא מתלונן אז לא עושים אם זה כלום

yoyo10

New member
מה זה 30 דקות מה הם עושים צחוק

ומה קורה שיש תינוק יונק שגם צריך להחליף לו ואמא שצריכה לשרותים ואח גדול שרוצה גלידה?

Angel972

New member
אם המערכת תצלם אותך ויראו

שלא רואים את המספר, הם יזניקו לקראתך את הניידת שלהם, שאגב ... לצערינו יש לה את היכולת לעכב אותך עד לבוא משטרה. בשביל מה צריך להסתבך
לא מספיקות לך 20 נק'

למעלה