הידעתם? היום ב11 בבוקר בערוץ 20 שודרה ההופעה של נטליה אוריירו בסנקט פטרבורג!!!
א אינה - המאוהבת בנטי New member 7/11/01 #1 הידעתם? היום ב11 בבוקר בערוץ 20 שודרה ההופעה של נטליה אוריירו בסנקט פטרבורג!!!
א אינה - המאוהבת בנטי New member 8/11/01 #3 זה נראה לי כמו בלעג, אבל למקרה שאת רצינית... זה לא ערוץ האופנה זה ערוץ רוסי. והיה רשום בלוח שידורים. דרך אגב ברייטינג לא כתבו על זה! (חצופים...)
זה נראה לי כמו בלעג, אבל למקרה שאת רצינית... זה לא ערוץ האופנה זה ערוץ רוסי. והיה רשום בלוח שידורים. דרך אגב ברייטינג לא כתבו על זה! (חצופים...)
L lala182 New member 8/11/01 #4 אינה זה תלוי באיזור מגורים לך כנראה יש תבל או ערוצי זהב לי יש מתב... ובמתב ערוץ 20 זה ערוץ האופנה וערוצים רוסיים זה 15 16
אינה זה תלוי באיזור מגורים לך כנראה יש תבל או ערוצי זהב לי יש מתב... ובמתב ערוץ 20 זה ערוץ האופנה וערוצים רוסיים זה 15 16
א אינה - המאוהבת בנטי New member 8/11/01 #5 אה אוקי פשוט אני רגילה לחוש ההומור של מעיין... אז חשבתי שיכול להיות שהיא לועגת לי. ובכל מקרה ראיתם???
אה אוקי פשוט אני רגילה לחוש ההומור של מעיין... אז חשבתי שיכול להיות שהיא לועגת לי. ובכל מקרה ראיתם???
נ נטע ושירי New member 8/11/01 #6 למה להניח את הגרוע מכל??? מסכנה מעיין... לדעתי את צריכה לבקש סליחה אולי תבקשי מאמא שלך לדבר עם מעיין..?
למה להניח את הגרוע מכל??? מסכנה מעיין... לדעתי את צריכה לבקש סליחה אולי תבקשי מאמא שלך לדבר עם מעיין..?
נ נטע ושירי New member 11/11/01 #8 בדיוק!!! ../images/Emo45.gif תהיי את הבוגרת (מחיאות כפיים סוערות נשמעות ברקע)