הידעתם?!

godzilla007

New member
הידעתם?!

התפלאתי שאף אחד לא שם לב לכך (עדיין) אבל היום בעיתון"ידיעות אחרונות" במדור "24 שעות" בעמוד האחרון (35) במדור הרכילות "העלוקה" פורסמה הידיעה הבאה: "מזל טוב לזמר וכוכב נערות במיל' שמתכוון להוציא את עצמו מהארון במסגרת הוצאת הדיסק החדש שלו, לאחר חלטורות חנוכה". יש השערות????

יש השערות..!

דבר 1 אני מכירה טוב מאוד את הראל אנחנו כבר ידידים ושאלתי אותו הוא הוא הומו הוא אמר מה מה את לא נורמאלית מה זה הדיבור הזה אמרתי לו ככה אומרים הוא אמר הם יכולים להגיד ודבר 2 בפסטיגל אני ניכנסת מאחורי הקלעים ואני ישאל אותו עוד פעם סבבה לך..?

skaatit 1

New member
אני מקנאה בך....../images/Emo9.gif

חחחח....איזה כיף לך...
הייתי אוכלת אותו בנשיקותתתתתתתתת

אורטל????

את רצינית ששאלת את הראל אם הוא הומו?????. כאילו איפה ההיגיון??? לשאול בנאדם אם הוא הומו??????. אני במקומך הייתי חושבת פעמים זה ממש ממש ממש חדירה לפרטיות... אליוש

אל תידאגי..!

הוא לא נעלב ממה שאמרתי לו..! אמרתי לו שיש כבר שמועות על זה ורציתי לישאול אותו אים זה נכון..! ואני כבר מכירה אותו קצת יותר טוב מכולם ואני לא חודרת לו לפרטיות

וואייי זה פאקינג לאאאא משנההה

למי אכפת אם הוא הומו לא..!?!?!?. אם הוא הומו שיהיה לו לבריאות.. אני מאחוריו..!! ואם לא.. עוד יותר טוב.. אולי יהיה לי סיכוי איתו..!
וזה באמת לא לעניין לבוא לבנאדם ולשאול אותו תגיד אתה הומו? כאילו גם אם הוא לא נעלב.. בכל זאת.. זה כאילו תוקפים אותו או משו.. מה שזה גם חדירה לפרטיות.. ואני לא באה לשפוט מיו חס וחלילה.. פשוט אני לא הייתי שואלת אותו דבר כזה..

skaatushonet

New member
אוי נו די כברר

זהו היו פווווול דיונים על זההההההההה וכל אחד הגיע למסקנה שלוווווווו תחשבו מה שאתם רוציםם אני איתו תמיייייייייייייד זהוווווווווווו סגרנו נושאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תגיבו זה לא שווה את זהההההה רצוי אף למחוקקקקקקקקק

לאו13

New member
הפעם אני....../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

הפעם אני מסכימה איתךך
ד-ייייייייי כ-ב-ררררררררררר!!!!

מסכימה איתךך!!!

די כבררררררררררר חרשתם על הנושא מה אכפת לכם תנו לבנאדם לחיות את החיים שלו וזהווווווווו

mm26

New member
כתוב כוכב נערות במיל

הכוונה בעבר הראל הוא כוכב נערות בהווה

או.קיי................

נגיד שהוא הומו!? אכפת לכם??? אותי כל הזמן משגעים בבצפר סקעת הומו סקעת הומו אז אני אומרת להם שיש להם בעיה? אם הוא הומו אז אני נמשכת להומואים....... וזהו!!! ואם לא.... אז עוד יותר טובבבבבב בשבילו! ( וגם בשבילי..
)

הראל יוציא סינגל אחרי הפסטיגל

ידעתי את זהכבר ממזמן ובימים האחרונים, הראל התארח בפורום שלו וענה לשאלות גולשים והוא אמר שעד שהפסטיגל לא יגמר, אין סיבה רציונלית להוציא סינגל כי זה יבלבל את כולנו חחח באשר למי בדיוק יצא מהארון ולמה נראה לי שזה עניין לרכילאים ועלוקות וכל מה שהראל יבחר לעצמו, אני מקווה שיעשה אותו מאושר. וממש מרגיז אותי הדיבורים הללו עליו

זה כבר נהפך לנושא השיחה בפורום!!

כאילו חלאס, זה יותר מידי חדירה לפרטיות ותפסיקו לדבר על זה כבר כל הזמן! תנו לבן אדם חופשש לא חשבתם על זה מתישהו?!? זה גם כ"כ לא משנה אם כן או לא! יאללה חפרתם עם זה כברר!

למעלה