הידעתם?

amazone

New member
הידעתם?

לדברי הסקסולוגית שהייתה במסיבת רווקות - רק 3% גומרות מחדירה, בניגוד ל-30% כפי שצויין בפורום??? ושבראשית הייתה האישה (טוב את זה כבר ידעתי) ואח"כ נוצר הגבר (למה לדעתכם לגבר יש פטמות? - מבחינה ביולוגית צריך 24 כרומוזומים להיווצרות עובר, 12 מהמטען הגנטי מוגדרים כ-X ונמצאים בביצית הצד השני נמצא אצל הזרעון - הזרעון יכול להיות נשא של מטען X או Y והוא למעשה קובע את מין העובר. עכשיו XX = נקבה ו-XY = זכר. ברגע שנוצר עובר והוא מתפתח, קודם מתפתח הבסיס - הגוף והמוח לפני שהמטען הגברי מתחיל להשפיע. הפטמות בעובר כבר נוצרות ברגע שהטריגר של המטען הזכרי מופעל) מה שלא ידעתי זה שאבר המין הזכרי (ה-ז') התפתח מהדגדגן שכבר התפתח בעובר (יעני הדגדגן הוא כמו הפטמות רק התפתח החוצה) אני ידעתי שיש אזור מסויים שמזכיר וגינה אצל גברים - אצל חלק מדובר במעין תוספתן מיותר ולא מורגש ואצל חלק - רגיש ביותר. אבל לא ידעתי שלגברים במקור, במצב העוברי הראשוני, היה ממש כוס עם דגדגן!!! לצערי, היא חדשה לי רק בדברים מיותרים אלו בשאר הזמן יצא לי לנקר, להקפיץ טקילות ולרכל על הכלה. מזלי (או שלא - אחרת לא הייתי מנקרת) שהעברתי את שוט הארגון למישהי אחרת כך שהבנות לא התבאסו בגללי (אני לא הייתי המשועממת היחידה)

סיון 1 23

New member
זה לא נכון בקשר ל3%

אומרים 30% ואני שמעתי שדווקא זה 50%. ומי שלא גומרת זה בגלל שהיא לא יודעת איך ולא מצליחה. כמו שכל בן אדם יכול להגיע עם הלשון לאף, אבל הרוב לא יודעים איך. אבל 3% זה ממש הגזמה אם זה היה 3% לא הייתי נתקלת בכל כך הרבה שהצליחו.

yonadava

New member
2 אגורות ...

אני גבר (אם לא שמתם לב עדיין מהשאלות שלי... :), ואף פעם אין לי מושג אם הבחורה באמת נהנית או שהיא מזייפת - וזה די מרגיז אותי. מצד שני, גם אני זייפתי מספיק פעמים... בד"כ זה בגלל שאני מעדיף לישון (עצוב?)... אז... כמה מכן מזייפות? אתן חושבות שבאמת 50% מהנשאלות בסקר אמרו את האמת? ואולי הן לא רצו להעליב את בן זוגן? כל האחוזים האלו זה (לדעתי) לא אמיתי. כל בחורה יכולה להנות - זה רק תלוי במה שהיא רוצה. יש כאלו שאוהבת סטוצים, יש כאלו שאוהבת רק "לעשות אהבה"... יש כאלו שאוהבות שמשחקים עם הדגדגן (אצבעות או ירידה) ויש כאלו שמעדיפות חדירה... בסופו של דבר, 100% מהבנות יכולות להנות. אם את לא נהנית, הגיע זמן לחקור את עצמך קצת.

סיון 1 23

New member
הסקר לא נערך ליד הבעלים.

זה סקר אישי שבו 50% מהנשאלות יכולות להגיב את האמת בלי להרגיש רע.

newnick

New member
את יכולה ללמד אותי

איך להגיע עם הלשון לאף? חצי דרך אני מצליח לבד-->

amazone

New member
אם זה יעזור לך

אני יכולה לגרום לאף שלך לבוא ללשון אפשרות אחרת - בימות החורף הקרים תוכל לחמם את שלי

newnick

New member
זה ידוע הרי

שאני מחמם הרבה יותר טוב מפוך בחורף...

yonadava

New member
אני יכול, לא יודע איך

יום אחד פשוט ניסיתי והגעתי... מצד שני אני יכול להגיע להרבה מקומות בפרצוף שלי עם הלשון (מאוד יעיל כשהייתי ילד והיה לי קטשופ על הסנטר)

למעלה