הידעתם

יוגב140

New member
הידעתם

מי שראה קצ'ורה הסידרה על נטליה אוריארו זה בידיוק כמו פלוריסיינטה בעלילה..!!!

camfels

New member
זה כאילו...אממממ אמממ...

זה כאילו ערבבו מיליון טלנובלות ביחד! **יש בזה קצת מקצ'ורה..בגלל הסיפור על המטפלת של הילדים שמתאהבת באח הגדול וזה.. **גם בובה פראית מזכיר בגלל שבסוף היא עשירה והיא מתאהבת בבוס שלה וזה.. **דוגרי הטלנובלות אותו הדדבר אז בטח שזה יזכיר את זה..

LOVE AGUS

New member
מממ כנסי רגע!!

את ראית קצו'רה?!?! מממ יש לך תמונות או סירטונים של זה על המחשב שנטליה מלקון השתתפה בתוכנית?!?! זה מממש חשוב לי אם יש לך!! תודההה

camfels

New member
בטח שראיתי!!מתה על נטליוש הגדולה חח

אמממ לא נראה לי שיש לי סרטונים של מתי שנטליוש מלקון השתתפה אבל אני יחפש...

camfels

New member
../images/Emo26.gifנ"ש קבלו תמונה של מללייץ חיחי

קבלו תמונההההה חמודה ביותררררר של פלורי ומלליץ!! סופסוף מישו סתם לה תפהההההההה חיחיחי

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifאבל כל כךךךךךךךךך

לפני כמה ימים ראיתי פרק של בובה פראית... ויש שם את הסיפור שאנדראה [המתולתלת המכוערת חברה של איבו] "היתה בהריון" ואז היא רצתה שמילי [
המשרתת המושלמת] תעזוב את הבית אז היא כאילו עשתה תאונה שמילי הפילה אותה במדרגות או משהוא כזה ואז היא איבדה את התינוק
נשמע מוכר

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gif

וגם מילי נורא קרובה לאנחליקה... שמסתברת להיות סבתא שלה [נכון
] כמו בפלורי שפלור נורא קרובה לנילדה והיא מסתברת להיות סבתא שלה

אהה וזה גם מזכיר ביותר את השיר שלנו

זה כל כך דומה לשיר שלנו שבא לבכות חחחחחח.. תראו: בשיר שלנו:נועה המציא לזוהר שהתינוק הוא ממנו בשביל שהוא ישאר איתה אחרי זה כשהיא איבדה את התינוק היא גרמה לכולם לחשוב שנינה אשמה.. בפלורי:דלפינה המציאה הריון בשביל שפדה ישאר איתה ואחרי זה האשימה את פלור.. בשיר שלנו:נועמי האמא שגורמת לנוע לעשות הכל בשביל שזוהר יהיה איתה ובעצם היא האמא הרעה(בעונה ה1).. בפלורי:מללה שדוחפת את דלפינה לכל המעשים הרעים.. ויש עוד הרבה דברים בעיקרון בכל טלנובלה יש משהו שדומה לטלנובלה אחרת..

LemonLimeLilach

New member
הם אפילו צחקו על זה שהם מעתיקים

ע"ע הקטע שמללה ודלפינה צופות בקורחה ועושות
על הדברים שהן כבר עשו (זה אמנם היה שאוט אאוט לפקונדו, אבל גם..)

la reputa madre

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifבקשר לדמיון לנובלות...

מללה ודלפינה בפירוש אמרו שהן מעתיקות תתרגילים שלהן מנובלות (אפילו הראו אותן רואות לב אמיץ-פרסום סמוי לחבר של איסה אניוואן?) אז אפשר "להניח" שהן ראו בובה פראית חחח
דיון מגניף בכל מקרה

LemonLimeLilach

New member
הייתי אומרת שזה דומה לצלילי המוזיקה

האומנת המוזיקלית האבא הקפדן (פה זה אח, אבל בסדר) החברה העשירה יפה מהממת מאיימת הילדים לומדים לאהוב את האומנת ולשיר איתה הבת הגדולה מתאהבת במישהו שגדול ממנה האבא בסוף שר עם האומנת (האח..) וכו' וכו' וכו'

נועה2004

New member
והם גם משפחה גרמנית

גם בפלוריסיינטה וגם בצלילי המוזיקה. גם אני חשבתי על זה פעם - שהסרט והטלנובלה ממש דומים בעלילה.

זה ממש דומה!!!

מטפלת בלאגנס\יסטית שלומיאלית ( מפילה דברים ) פרחונית... מתלבשת יפפה אבל מאוד צבעוני... גם נטליה הייתה ככה!! ענייה שהתחילה לעבוד בבית של עשירים והיא התאהבה באח הבכור ( הייתה קוראת לו ממורמר ) ( פריזר ) גם בקצ'ורה וגם בפלורי היתה דלפינה :) ומרסדס :) שהיו רעות כאלה... ויש את מללה אז בקצ'ורה יש את ברנרדה... ממש אותה עלילה שמתי לב לזה מתחילת העונה...

למעלה