הידעתם?

J o n i B

New member
זה ה-מחזמר../images/Emo70.gif

והאמת, זה יכול לצלצל נורמלי בעברית.

JC Superstar

New member
ושוב...

גרר! טעות טעות טעות טעות! יש מספיק מחזות זמר שיכולים לעלות בארץ, למה דווקא את המפיקים עם נושא כזה? לא שיש לי בעים עם המחזמר, פשוט זה לא מחזמר שאפשר או צריך לעלות בארץ (זו הדעה שלי...)

JC Superstar

New member
הממ... בקצרה

שני מפיקים לא יוצלחים מעלים הצגה כושלת שתביא להם את העושר (אין לי כוח להסביר איך), אז הם מעלים הצגה מוזיקלית קומית על היטלר.... זה באמת בשתי שורות על המחזמר

J o n i B

New member
זה "קצת" מעבר...

הם עושים צחוק מכל מה שזז: יהודים, הומואים, זקנים, נאצים, היטלר, עולם הבידור... מה לא?! בלי לדפוק חשבון לאף אחד, וזה פשוט מצחיק
הפואנטה היא לא שהם מעלים מחזמר על היטלר, אלא שמשך כל ההצגה הם מחפשים את התסריט, הבמאי והשחקנים הכי גרועים ע"מ שהמופע שלהם יהיה כשלון והם יוכלו לברוח עם הכסף, אבל למרבה הפלא הפלופ הזה הופך לסיפור הצלחה . וזה עוד לא הסוף... וגם - שירים קליטים ויפים, תפאורה מושקעת, אחלה שואו... פיספסתי משהו

Jason2

New member
כן, משהו קטן

מל ברוקס כתב והפיק את המחזמר הזה (וגם את הסרט במקור) ומל ברוקס הוא מאוד יהודי.

JC Superstar

New member
לא אמרתי שיש לי משהו נגד הסרט/מחזמר

הההפך.. אני מאוד אוהב את הסרט (ראיתי רק את הסרט...) אמרתי שלדעתי לא צריך לעלות אותו בארץ...

Nir5L

New member
פרטים על "המפיקים"

המחזמר "המפיקים" יעלה בחודש נובמבר בהפקת תאטרון הקאמרי בכיכובו של שלמה בראבא (בתפקיד מאקס ביאליסטוק) על תרגום המחזמר אחרי דן אלמגור מיכה לבינסון יביים את המחזמר, ועל הניהול המוסיקלי אחראי יוני רכטר

h0des0n

New member
אה , וואלה !?

אז בסוף כן יהיה את המחזמר ?! כי שמעתי שהחליטו להעלות את המחזמר בארץ אבל בגרסת המחזה , ללא השירים ...

מה כולכם כאלה המומים?!מה יש לכם!?

מה ההבדל בין "המפיקים" ל"קברט"? להזכיר לכם שזה מחזמר יהודי בכלל?? שורה תחתונה- מחזמר!רציני!בקאמרי!מושקע!! יש עוד אלף הצגות בענייני שואה ומה שמסביב.אז דווקא המפיקים,לא?! אחלה מחזמר,עוקצני,מצחיק ומעניין.ומוזיקה סבבה. תודה רבה לקאמרי,וזהו. נ.ב לעניות דעתי,המחזמר הזה יוכל לעבור את האדפטציה לעברית בצורה מעולה.

dafnaleh

New member
הבעיה שלי לא היתה קשורה ליהדות,

פשוט לדעתי בארץ הורסים כל מחזה שמייבאים מחו"ל. ואהבתי את המפיקים, אז חבל לי. לפחות את Rent לא יקחו לי.

למעלה