הידעתם?

הידעתם?

בנוסף להופעה של דבק היום יש גם הופעה של כתומה! ביחד עם שירי אלקבץ. בהצלחה בובי! מתה עלייך!!!!!!!

Bassיסט

New member
פיששש

אין לי מושג מי זאת שירי אלקבץ אבל בכל זאת הופעה זה הופעה! בהצלחה כתמתמה

כתמונית

New member
הייתה אחלה הופעה!

נראה לי... ז"א שמעתי הרבה הדים מאוד טובים ושהרבה אנשים נהנו וזה מה שחשוב! ו...זהו... היה מפוצץ! זהו... עוד שבועים עוד אחת (ב"ה! - חחח... אני מושפעת...) אהה! ובכל מקרה אני מצטערת לאכזב את אלו מבינכם שרצו לבוא זה פאב מגיל 21 ומעלה..... אבל כשתהיה הופעה שתוכלו לבוא אני אפרסם! :)

Bassיסט

New member
איך הגעת לזה?

אני מת לנגן בפאבים זה ניראה לי ממש מגניב...

אני כבר רואה את זה:

לילה. פאב ידוע בת"א. שקט משתרר. אורות כחולים ואדומים שמוסיפים לאווירה ואל הבמה עולים רון והבס שחוזרים היישר מסיבוב הופעות בחו"ל... תודה שזה נשמע לא רע בכלל!

Bassיסט

New member
דרך אגב ....

יש לי כבר את הסוג והצבע שאני רוצה לקנות יש אותה לבסיסט של לינקין פארק וממנה התלהבתי בטירוף... ניגנתי עליה במרום כלי נגינה ברמת גן ובואו נאמר שהיו צריכים להוציא צו פינוי כדי שאני יעוף מהחנות ומהגיטרה!!! אין יש לה צליל מדהיייייייייםםםםם!!! אז הנה הגיטרה והצבע... וכן נשמע בכלל לא רע תודה נועה!!! ואני עדיין מחכה לאי סי קיו שלי שיצפצף ב"נועית" חחחח

Bassיסט

New member
מה כבר לא מעניין...

אף אחד הגיטרה שאני מתכנן לקנות?????? איפה ההתלהבות????? אני כולי מבועס מההתעלמות? לפחות תגיבו.. יפה, לא יפה, אהבתם, לא אהבתם.... מ-ש-ה-ו-א...

למעלה