הידעתם?

elvis10

New member
הידעתם?

השיר המדהים the wonder of you....אינו שיר של אלביס... השיר במקור בוצע ע"י ray peterson. אלביס שר המון שירים של "אחרים" ולדעתי בכולם הוא "עלה" על המקור...פרט לטום ג'ונס. הגרסה של טום ג'ונס ל-green green grass of home פשוט מדהימה. חג שמח

meital presley

New member
כן...../images/Emo13.gif

אבל אהובי (אלביס שלי) שר את זה הכי יפה!!!! אפילו אם הוא ישיר ת'שירים של יהורם גאון הזה,הוא ישיר את זה יפההההה כי הוא ענקקקקקקקקקקקקק והוא כמובן בעלי...
יאללה ביי נשמההההההההההה חולה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elvis10

New member
ואיך אפשר בלי ....fats domino

והביצוע ל- blueberry hill ו- lawdy miss clawdy

beautiful rose

New member
שאלה שמטרידה אותי..

מאחר ולא טרחתי לבדוק את העיניין לעומק האם אלביס בחייו לא כתב והלחין בעצמו מעולם אפילו שיר אחד? תמיד כתבו את השירים עבורו/או שר שירים שהיו במקור של אחרים? לאחרונה שמעתי שיר קורע לב ומדכא pieces of my life,שאלביס כביכול שר על חייו,ויש גם את השירים שמיועדים לפריסילה always on my mind,it's over, ורבים אחרים.מי כתב את השירים האלה?זה נדמה לי כאילו רק הוא היה יכול לכתוב אותם,אולי אני טועה..
כי לא באמת בדקתי את זה

כל פעם שיש תוכנית על אלביס

שמראיינים חברים שלו, הם תמיד מדגישים באיזה קטע בראיון שלהם שאלביס לא כתב ולא הלחין את השירים ששר. הרבה שירים שאלביס שר מתאימים גם למצבי הרוח שלי ולדברים שקורים או קרו לי בחיים. אני מקשיבה למילים ולא מאמינה, כאילו הוא שר עליי את השירים. אני חושבת שאלביס שר בעיקר את השירים שדיברו אליו באופן מיוחד, מעבר לשירים שנתנו לו לשיר בסרטים. שירים שהוא שר הכי טוב הם שירים שעושה רושם שבאו מהלב.

למעלה