הידעתם??

מאקי

New member
הידעתם??

עד עתה סברתי שאם שותלים עץ רמון בבוא העת לאחר הפריחה יניב גם פרי כאמור " הן מן הפרח בא הפרי" אך לא היא. בגננו עץ רימון בחלוף השנים ואיתם הסבלנות.. הוספת דשנים ושאר קסמים פתרו לי בפורום גינון את הבעיה. אם יש פרחים מלאים אין פרי. יש זני רימון שונים. ועכשיו יש לי דילמה אם להשלים עם העדר הרימונים (כל כך יחלתי להם) או להמשיך לקחת מהעץ של הורי ולהנות מהפריחה היפה בלבד.

wan

New member
ממליצה להמשיך

לקחת מהעץ של הורייך. ולהינות מהפריחה המדהימה הזו. חרם עליו.... מה לעשות זה מה יש לו להציע. וזה כל כך יפה ומרהיב. מציעה להשאיר. ולמה הקובץ הוא BMP?

נשמה, התשובה בגוף השאלה שלך ...

לא כל עץ יודע להניב קבצי JPG ויש עצים כמו שהרגע ראית שמניבים רק קבצי BMP. כדי לשנות את זה זה סיפור מהתחת. צריך לעשות הרכבות ואל תשאלי... לא קל, לא קל ...

yaelha

New member
יכול להיות שיש לך עץ זכר

יש גם זויגים (מינים - זכר, נקבה) גם בצמחים יש עצי תות ללא פרי, יש תמרים ללא פרי תפקידם לשלוח עם הרוח את הזרעונים מהפרחים שפורחים או להעזר בהאבקה של חרקים, ולהפרות את העץ ממין נקבה שהוא מניב פרי.
אם את לא יודעת לזהות, זה מאד פשוט מסתכלים מתחת לעלה ורואים מה המין... ועד כאן פינתינו 60 שניות על זכר ונקבה בצמחים

פיטרפן.

כבר ביקשו ממך אין ספור פעמים להפסיק לעקוץ גולשים ואתה ממשיך. אין לי מושג מה מביא אותך להמשיך ולעקוץ. אתה יכול להתעלם מאנשים שאתה לא חפץ ביקרם, אבל לא לעקוץ ולרדת עליהם בלי סוף. מספיק כי זה נמאס!!!!! סניוריטה.

למען השם איפה ראית כאן עקיצה ???

את יודעת, לפעמים כשמחזיקים חזק מידי בתאוריה כלשהי מתחילים לראות על פיה צל הרים כהרים. והפעם - גם את נמאסת. לכי טפסי על מישהו אחר נודניק !!!

מאקי

New member
תשובת מןמחה לענין

יש סוג של רימון שהפרחים שלו מלאים- הוא לא נותן פרי אים אצלך הפרחים ריקים - סבלנות......... ועד כמה שסקרנותי משגת.. אז זה לא ממש שיך לזכר ונקבה.. כי אפילו... הכי טובה לא יכולה לתת מה שאין לה וסיפרתם לכם על מנת שמי שהולך לקנות רימון ורוצה פירות שידה שרימון זה שם כללי ולא כולם מניבים פרי. חלקם לנוי...... נחכה לראות מה יוצי העץ השני..............

yaelha

New member
אה.. נכון נכון

בעץ רימון שני המינים על עץ אחד בכל עץ רימון יש שני סוגי פרחים אחד מייצג זכר ואחד נקבה שכחתי מזה לגמרי טוב למדתי את זה לפני 5 שנים אז פרט אחד או שניים נשכח מעט.

מאקי

New member
חחחחחחחחח

ראית כמה שגיאות כתיב היו לי?????????? שידה אמור להיות שידע... יוצי שצריך להיות יוציא ורימון כל אחד מלא סיפורים...כ.רימון. אבל פירות אין. הגיע זה שמכר לי ולא מבין איך השתרבב לו אחד כזה......... הגנן עוד מצפה לנס...

נירהמ1

New member
מאקי - הפרח יפהפה ../images/Emo39.gif

אני הייתי שותלת גם את העץ עם הפרחים הרגילים - זה שמניב פירות, וכך נהנית משניהם - מיופיו של האחד ומפירותיו של השני.

למעלה