הידעתם?

הידעתם?

מרכז עזריאלי נמצא כ15 דקות הליכה יחסית מהירה מהבימה... הידעתם? הליכה מפארק וולפסון על דרך הטייסים-דרך השלום-קפלן-דיזינגוף-הבימה אורכת כשעה וחצי בהליכה איטית ביותר, זאת אומרת בסביבות השעה בקצב רגיל. הידעתם? הליכה מרח' דבורה הנביאה בצהלה(תחילת הרחוב) להבימה לוקחת כשעתיים וחצי בקצב שלהגיד איטי יחשב מהר בשבילו, מה שאומר שבשעה וחצי קצב סביר אפשר לעשות את זה. יש לכם עוד ידיעות מרעישות על מרחקי הליכה? (לאו דווקא להבימה כמובן...) אגב זה the philosopher... אותו האדון בשינוי ה... המ... כובעון?

Sephiroth

Member
המממ...

ההלכה מצהלה לבימה נראית לי קצת מופרכת, זה מרחק עצום ! כמעט מהקצה הצפוני ביותר של ת"א למרכזה... מכיכר דיזינגוף עד למגדלי צמרת ברחוב פנקס בהליכה רגילה - 30 דקות. מצומת מעריב דרך שדירות רוטילד ומגדל שלום, עד לרחוב ירושלים ביפו דרך הטיילת - שעה הליכה.

asaf2000

New member
ידיעות מרעישות

אני מוסיף שמבית החייל לצד השני של כיכר המדינה זה שלוש דקות בהליכה מהירה אם חוצים דרך הכיכר.

danezeq

Member
אין סיכוי שעתיים וחצי!

דבורה הנביאה זה בסוף העולם אני מהמר על 4 שעות -הליכה רגילה

מה פתאום.

יצאנו ב00:00.. אני הגעתי הביתה ב02:45... ואני גר 5 דקות מהבימה... וזה כלל עצירות הממ.. אני לא בדיוק זוכר את הדרך, אבל אני זוכר בני אפרים... ואז המ... וואלה, אין לי מושג דרך איפה הלכנו... אבל זה באמת לא מרחק כל כך גדול, משהו כמו 6 ק"מ. אגב, איך היה בגרמניה (?)

danezeq

Member
היה ממש נהדר - התלהבתי מברלין ../images/Emo13.gif

אני ממש אוהב את העיר הזו מה גרם לך ללכת באמצע הלילה חצי עיר? (ואני עדיין מתקשה להבין איך הלכת את זה בפחות מ 3 שעות) בכאלה שעות? ספר את הסיפור

קודם כל, זה היה לפני שנתיים :)

הייתי עם עוד כמה חברים אצל חבר... וכשהחלטנו ללכת לא הזמנו מונית, אמרנו "טוב בואו נלך קצת ונמצא מונית בדרך ונעלה עליה"... המשכנו ללכת, ואין אף מונית
עד שעברה מונית כבר אמרנו "יאללה בואו נלך הביתה ברגל", והתחלנו ללכת.... היינו בערך 8. אז הלכנו.... והלכנו.... והלכנו.... והלכנו.... והלכנו.... ועצרנו... והלכנו.... והיה ממש כיף
ככה גם קרה שהלכתי מוולפסון עד הבימה, אבל בלי העצירות ובכמעט חצי מהזמן. ושוב, זה לא יותר מ3 שועת בהליכה סופר-איטית. תנסה אם יצא לך

עוד קצת:

-הבימה עד הספורטק (שד' חן ואבן גבירול)- 35-45 דקות -דיזינגוף סנטר עד חוף מציצים דרך בוגרשוב והטיילת, גם כן 35-45 דקות. הבימה עד הבארבי החדש, דרך רוטשילד והרצל, 25-35 דקות. ובקיצור, ת"א יפה-טיילו בה!

למעלה