הידעתם???????

the elite

New member
הידעתם???????

גם השבוע החליטו אנשי ערוץ 1 לא לשדר את סטארגייט. איזה כבר סיבה יש להם? - במקום סטארגייט ב-17:05 הם תקעו סדרה חרא. - במקום סטארגייט ב-20:15 הם תקעו חדשות, מה פתעום חדשות בשעה כזאת? הם לא אמורים לשדר חדשות בשעה 9? אני הולך להחרים את ערוץ 1 אם הם לא ישדרו את סטארגייט גם בשבוע הבא!!! מי איתי????????

moon 0

New member
ה ב ה ר ה !!!!!!!

לצאת מהפאניקה!!!!!!!! זה היה שינוי חד פעמי בגלל שהיה כדורגל ב9
, אז הקדימו את החדשות, אבל אני מאמינה שהשבוע נחזור לשיגרה... יום טוב לכולם

thrall

New member
מי רואה ../images/Emo86.gif בכלל שם?

יש ערוץ 5 5+ ועוד מיליון ערוצי ספורט, זה לא ברור לי בכלל וחוץ מזה יודעים מה?
אני עוד מבין שיש לזה הרבה צופים ומזיזים בגלל זה באופן חד פעמי אבל
הרציני זה שהם מזיזים את זה בשביל טניס, אליפות העולם באתלטיקה, מה זה ה
הזה הא? אנשים בכלל לא יודעים שיש את התחרויות האלה אם לא ערוץ 1

Bored Guardian

New member
חחחחחחחחחחחח

להחרים את ערוץ אחד?
מה כבר בכל מקרה יש לראות שם? שנים שלא הייתי רואה ערוץ 1 עד שהופיעה סטארגייט.. חוץ מזה בכל מקרה אתה משלם להם אגרה אז לא אכפת להם אם אתה מרוצה או לא, בגלל זה הערוץ נראה ככה. אבל באמת זה לא בסדר מה שהם עושים, להזיז את סטארגייט ככה בשביל כל דבר..

א ו נ י ל

New member
לפי דעתי YES צריכה לקנות את זכויות

השידור כי הם הכי עשירים בשוק,ואני חושב ש"סטארגייט" יקבל מקום של כבוד ב-"YES",ואגב אנשים אם שבוע אחד לא יוצא לכם לראות פרק או להחמיץ אז תשמרו את הכעס והעצבים למשהו אחר,שכחתם שיש "חמור"{אי-מיול}שיעשה למענכם את העבודה וימצא לכם את הפרקים שלא ראיתם... עקב חוקי הפורום הנוקשים אני לא יפרסם בהודעה שלי קישור או משהו שקשור לכך,לכן כל מי שהבין על מה אני מדבר שיפנה אליי בפרטי... יאללה ביי...

Tolan

New member
זה לא אותו דבר...

הכי הכי הכי כיף בעולם זה לחכות לסוף השבוע ולראות סטארגייט בטלוויזיה כמו שצריך

א ו נ י ל

New member
"זה לא אותו דבר"*

חחחח,ואיך ההרגשה לחכות שבוע שלם ולגלות ששמים את אליפות העולם בגרבוץ הביצה השמאלית...?במקום לשים את סטארגייט? מבאס אהה?

aשרון

New member
גרבוץ.................../images/Emo94.gif

גרבוץ הביצה השמאלית, למה לא, זה לפחות תחליף הולם לעומת כדורגל. בובי בימבה ופון פון..........

למעלה