הידעתם?

eladi15

New member
הידעתם?

נירוונה מחזיקים בשני שיאי גינס! 1)השיר המושמע ביותר בMtv אירופה 2)האלבומים הכי מצליחים בארה"ב-אחרי מוות(האנפלגד ומאדי בנקס הגיעו לראשי המצעדים) עודהערה קטנה: מישהו קלט את קריס רוקד כמו חשפנית בקליפ של הארט שייפד בוקס?

the sofa city

New member
לא לא ידעתי

חחחחחחחחח אוי זה היה כול כך מצחיק, היה שנות ה90 באמטיוי והיה סוף שבוע ג'וסטין טימ... (משהו...) זה היה כול כך מצחיק\עצוב לראות JOSTIN TIM(משהו) WEEKEND על הראש של קורט... פחחחחחחחחח

the sofa city

New member
היה כתוב בלבן סוף שבוע (הזמר הזה מא

ן סינק) שאני לא יודעת מה השם שלו

Runaway Train

New member
כן כן איך כולם משחקים אותה מגניבים

שהם לא יודעים את השם של הזמר הזה מאן סינק חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :)))))))))))) "אה אני לא יודע ג'וסטין טימקלייק ג'רסין איך אמרת? מה נראה לכם למה שאני ידע אני מגניב מדיי אני לא רואה אמטיוי,איכס זה לפוזרים" חחח...סתם סתם הגזמתי אני סתם עייפה בקיצר אני זוכרת איך קוראים לו ג'סטין טימברלייק האאא אההה!!!! וזה רק בגלל ש-אני! רואה גיא פינס (תוכנית תת רמה אבל לפעמים מעניינת) ביי גיא בואנס סרה גיא אני לא מדברת עברית שלווום היי גיא האייייי גיייא שלום גיא! ערב טוב גיא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תוכנית חינוכית גיא -פינס-
רק "חבל" שיש לי yes ואין את זה שם..

the sofa city

New member
אני יודעת וידעתי ששמו הוא ג'וסטין

אבל את השם משפחה אני לא יודעת, אף פעם לא התעמקתי בלקרא אותו...

made in china

New member
פפפפחחחחחחחחח

מה שנכון נכון מעניין איך מקבלים שם משפחה כזה, הא? לאחי קוראים גיא, בלי קשר

גמני לא ידעתי :0

כל התארים הללו בדוקים ? (לא שאני מפקפקת בך או משהו :) חח ) השיר הכי מושמע נשמע די הגיוני למרות שיותר מתאים בMTV ארה"ב, אך דומני כי התואר המכובד הכי הרבים דיסקים אחרי מוות שייך לאלוויס ... הבת של קורט חיה ונושמת . מה כבר אמור לקרות עמה ? :) ומי שדיברתם עליו היה ג'סטין טימברלייק (ככה רושמים ?) זה שהיה חבר של בריטני ספירס ( גם אני מכורה לגיא פינס
) והקליפ של הארט שייפ בוקס תקוע עמוק בנבכי ההארד דיסק , והמחשב כצפוי עושה בעיות ... ככה שבהסתמכות על זיכרוני העמום, לא זכורים לי ריקודי חשפנות מיותרים אך את המכנסיים הורודים של כריס אני זוכרת טוב מאוד .

eladi15

New member
לגבי אלביס

נכון הוא מכר הרבה תקליטים אבל יחסית לשיעור בבילבורד אף אחד לא הגיע למקום ראשון במכירות... הכוונה לשני אלבומים שהגיעו למקום ראשון אחרי המוות. ולגבי החשפנות.. הוא לא מוריד בגדים או משהו כזה הוא רוקד בצורה מתחיקה מאוד שמזכירה חשפנית

Runaway Train

New member
וואי ווייי וווואאאיי!!!!!!!!!!!

איזה צמרמורת עשית לייי... וואי וואייי נכון ההודעה שכתבתי,יווו שניה אני יפסיק להתלהב כמו ילדה בת 10 אני לא ראיתי את ההודעה שלך לפני שכתבתי את ההודעה שלי בקשר לגיא פינס!! באמת!!!!!!!!!יו יו יו...ראיתי רק את ההודעות הראשונות ואז רק הגבתי!!!!!!!! ככה שזה טלפתיה :)

:0) חי חי ...

אוווו גיא פינס ( מה כבר בן אדם יכול לעשות עם השם הזה ? או TV או ...... ;)) לולא תוכנית האיכות הזאת בחיים לא הייתי יודעת שליסה קודרו איבדה את הבתולים רק בגיל 31 . התאמיני ? Erev tov - that's a catchy name for a show =) at least he's not mr. vagina SHALOM ISRAEL ציטוטים נבחרים מתוכנית המופת .

Runaway Train

New member
חחח כן אני זוכרת..

גם בלי פינס לא הייתי יודעת שהמטוס של "המורדים" התרסק באמצע האוקיינוס

whatever4

New member
../images/Emo24.gif

גם אני מכורה לגיא פינס!! אולי כדאי שניפתח קבוצת תמיכה....
"שלום קוראים לי רעות ואני גיאהוליסטית(????)"

למעלה