הידעתם..

F I G H T E R

New member
הידעתם..

שלינדה פרי כתבה את השיר המצליח BEAUTIFUL השיר היה מיועד לזמרת PINK אך בגלל ש-PINK לא יכלה להגיע לטונים גבוהים בשיר אז לינדה פרי בהסכמת PINK העבירה את השיר לכריסטינה ועכשיו הוא אחד הלהיטים הגדולים

14מתן

New member
מה רצית להגיד ?

שהיא לא כותבת את המילים בעצמה ?! אז מה ? אני בעיקרון שונא את כריסטינה אבל היא זמרת לא כותבת שירים וזה ממש מעצבן שאומרים על זמר שהוא לא כותב את השירים שלו אז הוא לא איכותי או משו זמר בא לשיר לא לכתוב ! כמו שאת הולכת לסרט ואומרת איזה שחקנית טובה ולא אומרת איזה תסרטאי טוב היה לסרט! הזמר הוא זה שהופך את השיר לטוב, הוא שר אותו לרוב המילים מטומטמות אבל איך שהזמר שר והמנגינה ביחד הופכת את השיר ליפה ולא המילים ויש מליון דוגמאות כאלה חחחחחחחחח בסוף לא רצית להגיד את זה... לפחות הסרתי אבן מליבי...

go avril

New member
אמרתי משהו?!?!?!?!?

עדיף שאני לא יגיב כי האמתי אני לא סובלת את כריסטינה אוחחחחחחחח

14מתן

אני מסכימה איתך, אבל כריסטינה רשמה את רוב המילים לשירים שלה בדיסק. היא אמרה על ביוטיפול שהיא בחרה בשיר הזה למרות שהיא לא רשמה אותו, כי הוא כל כך קרוב לה. או משהו כזה.

yanivtr

New member
ידוע לכם

שפינק וכריסטינה הם חברות טובות מאוד מאוד (ויש אומרים שפינק שיגעה את כריסטינה להיות "קצת" יותר חושפנית
) בכל מקרה זה לא נורא שפינק לא קיבלה את השיר, יש לה מספיק להיטים בדיסק, תאמינו לי זה אחד הדיסיקים היחידים שממש כל השירים שנמצאים שם יכולים להיות להיטים, ומי ששמע את הדיסק יודע למה מתכוון אני כבר לא יכול לחכות לדיסק החדש שלה, אומרים הוא יצא באוקטובר גם עוד חודשיים בערך היא תוציא את הסינגל של הפסקול של הסרט מלאכיות של צארלי 2, והיא גם תשחק תפקיד קטן בסרט
אני כולי ציפייה

yanivtr

New member
אז זה שטויות מה שקראת

הם חברות מאוד מאוד מאוד טובות... יש סיפור אחד עליהן, אבל ארוך, אין לי כוח לספר

Azar Azar

New member
שהם התנשקו צרפתית לא?

באמת או חובה נתנו להם חובה להתנשק וכל הסיפור הם חברות אבל לפינק יש יציאות מוזרות לפעמים והיא אומרת כל מיני דברים

yanivtr

New member
לא, דווקא הסיפור שאני מתכוון

קשור לבריטני ספירס, אבל כבר לא משנה(אני לא יספר גם בגלל שזה ארוך, וגם בגלל שזה יגרור תגובות לא נעימות ויהיה בטח ויכוח, ככה שעדיף אני לא יספר...) ועל זה שהם התנשקו גם שמעתי, אבל זה יותר בגדר שמועה... (ז"א עדיין לא אישרו את זה רישמית
)

smgfan

New member
חחחח נראה לי שכריסטינה לקחה את

כל הקטע הזה קשה מדיי!!!
וגם לי די קשה להתחבר לכריסטינה, גם רוב השירים שלה לא הכי הכי להיטיים שיש. אז היא שרה בספרדית, אז מה..

למעלה