הידעתם?

Psycho BuZZ

New member
הידעתם?

אלבומו החדש של הראפר הניו יורקי 50 סנט הספיק לשבור את שיא המכירות בשבוע הראשון של אלבום בכורה עם נתון מדהים של 880,000 עותקים שכבר נמכרו למעריצים! "Get Rich Or Die Tryin" אלבום הבכורה של הראפר 50 סנט יצא ב- 6.2 בארה"ב לאחר שהוחלט להקדימו עקב הפיראטיות והדרישה הגוברת לאלבום. האלבום הוא פרוייקט משותף של חברת התקליטים של ד"ר דרה - Aftermath וחברת התקליטים של אמינם- Shady Records. דר' דרה בילה זמן רב על הקונסולה וגם אמינם מגיח לעשות כבוד בהופעת אורח. באלבום נמצאים כמובן 2 הלהיטים של הראפר: "Wanksta" ו-"In Da Club". זהו הנתון הגבוה ביותר של אלבום בכורה מאז החל הבילבורד לחשב את מכירות האלבומים. בכך הדיח 50 סנט מהפסגה את אלבום הבכורה המופתי של סנופ דוגי דוג (אז) Doggystyle.

Psycho BuZZ

New member
ורובכם עוד אמרתם

ש-50 סנט לא יצליח וכו'... צחקתם כשנאמר שהוא הולך להיות הדבר הבא...

Mc Bang

New member
זה ענק...!

למי שלא הבין סתם השוואה לארצנו הקטנה (וכן אני יודע שפה זה לא אמריקה, אבל עדיין) סאב אם אני לא טועה מכר 25,000 עותקים וזכה באלבום זהב שזה דבר מדהים פה... אבל שם, תוך שבוע! (של סאב זה תוך כמה חודשים) 880,000! זה באמת חיסרון משמעותי לאלה שחשבו להתפרנס ממוזיקה לארץ, זה בלתי אפשרי כמו שכולם אומרים... ואם מצליחים אז עדיין לא חיים בלארג'... טוב במדינה הזו חוץ מכמה מנהלי בנקים, פוליטיקאים וכמה צפונים אף אחד לא חי בלארג'...

HaWk34

New member
הידעת?

האלבום הזה ממש לא מה שעושים ממנו פיפטי סנטס ראפר בינוני ומטה, תקשיב לו ותבין שהוא שר עם פה סגור ממלמל מילים לא מובנות ואדיש לגמרי. הדיסק גרוע (לפי דעתי) הידעת שנתוני מכירה ראשונה כמעט לא קובעים את טיב האלבום? הם קובעים את טיב ייחצונו והעניין בו, הקשר עם אמינם עניין הרבה אנשים ולכן הם קנו את זה, לא יותר.

hermoni

New member
ראבק תחזור כבר למירק!!!

יוחזר אימרי למירק! צטרפו אליי

TeeAnTee

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה! ובאמת תחזור למירק

Psycho BuZZ

New member
מה אתה רוצה ממני בכלל???

אמרתי לך ללכת לקנות את האלבום??? אמרתי שהוא טוב או לא טוב??? מה אתה רוצה?! כולה השגתי את כל המידע בהליקון היפ הופ וזהו... כשתגיע לרמה יותר גבוהה מ-50 אז תדבר על לשיר עפ פה סגור, למלמל מילים ולהיות אדיש... זה הסטייל שלו!!! זכותו!!! אם אתה אנטי-כל-ראפר-פופולרי-חדש אז בעיות ש'ך...

HaWk34

New member
תגיד אתה אידיוט או שאתה סתם משחק

אותה אחד כזה? באתי נגדך פה?! לא ציינתי עובדות פשוטות כמו שאתה ציינת עובדות פשוטות. התלהבת מזה שהוא מצליח ומוכר, ופשוט ציינתי עובדה פשוטה שתחזיר אותך לקרקע, זה הכל, לא באתי נגדך, ציינתי עובדה, קפיש? יופי אבל עובדה שאני לא היחיד שחושב ככה שהוא אדיש ומלמל מילים, אין לו פלואו ואין לו משהו שבאמת הרשים אותי, דעה אישית אוקיי? אין לי שום דבר נגד ראפר-פופולרי-חדש יש לי בעיה נגד ראפר-לא-שווה-בגרוש-חדש, סבבה?

or001

New member
אויש זה תירוץ כ ל כ ך עלוב

"כשתגיע לרמה יותר גבוהה מ-50 אז תדבר על לשיר עפ פה סגור" אז מה? עכשיו כדי להעביר ביקורת על ראפר צריך להיות יותר טוב ממנו? אז כדי להעביר ביקורת טובה על ראפר אני צריך להיות יותר גרוע ממנו? כמה שטויות אתה מדבר! אם ג'סטין טימברלייק למשל, היה המפיק שלו - היית מקיא רק מתמונה של 50 סנט אבל אמינם בתמונה אז הו... זה סיפור אחר לגמרי. שתוק כבר!

TakTik

New member
החידה השבועית לראפר

אימרו לי,ילדים, איך ראפר,בלי פלאו,בלי ליריקס,ובלי אי קיו מוכר כמות כזאת? א."שתוק אתה לא מבין כלום,הוא הראפר הטוב בעולם,יה יה אמינם מכיר אותו" ב."האמריקאים כולם מפגרים" ג."תופעת המסחור הגיע לכזה שלב שכול מה שמאכילים את הילדים,אפילו אם זה צואה מזוקקת, הם לועסים בשמחה" ?

Ambitionz

New member
יש לו את אמינם ודרה,אז מילא,מבינים

אבל איך לעזאזל נוריאגה כל כך מצליח?!?!?!

למעלה