הידעתם?!

Injured Soul

New member
הידעתם?!

לפורום שלכם כבר יש תוצאות. קחו לדוגמה אותי, עד אתמול לא ידעתי בכלל על קיומה של יוטופיה. עד שהבחנתי בפורום. בכל אופן, זה יומי השני ביוטופיה (וואו), בינתיים אני עדיין תחת הגנה, עד מחר, ואז נתחיל קודם קצת לגנוב, נתחזק כלכלית וצבאית ונתקוף. בכל אופן, שאלתי היא- אחוז התעסוקה בבמלכתי הוא 68% וברצוני להעלות את מס´ המשרות הפנויות. בניתי עוד מבנים (ספריות, אורוות, אוניברסיטות, גילדות), ועדיין- אחוז התעסוקה נותר בעינו. אולי משום שהתיישבו אזרחים נוספים בשטחי. סביר להניח. אז- איך מעלים את מס´ המשרות הפנויות כדי שיואשו ע"ע אזרחיי ? תודה רבה.

La Gamba

New member
אני שמח שצירפתי עוד כמה!

בכל מקרה, אחוז הגיוס צריך להיות בערך 50%+ זו הנורמה. בדר"כ אחוז התעסוקה במקרה הזה יהי 100%+, אבל אל תדאגו, זה לא נורא.... אתה רוצה כמה שפחות משרות שאינן מאויישות, אנשיך יהיו שמחים יותר ככה.

ShadowFlash

New member
שני דרכים להעלות את אחוז התעסוקה

האחת היא כמו שלה גמבה אמר... להעלות את הדראפט רייט ל60% והדרך השניה היא לבנות בניינים אני ממש לא בטוח אבל אם אני לא טועה כל בניין לא משנה איזה מעסיק 20 או 25 מהאנשים שלך. וכן ככל שעובר הזמן נולדים לך יותר אנשים (עד למקסימום) מה שגורם לדרישה גדולה יותר של מקומות עבודה.

God Killer

New member
פשוט תעשה אקספלור

ככה תוכל לבנות יותר מבנים ויהיו יותר משרות

CFunky

New member
טוב די להפסיק

אתם הורדים אותו זה הולך ככה. בהתחלה אתה לא נמצא באוכלוזיס הכי גבוה לכן אחוז התעסוקה הוא נמוך חכה יום יומיים זה ישתנה. עכשיו אחוז הגיוס צריך להיות לפחות בין 60 ל 65 אם אתה גנב\קוסם ולפחות מעל 65 אם אתה מתקיף

למעלה