הידעתם

Nitzan122

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

ג'סיקה מוציאה ליין בגדים לתינוקות... הידיעה לקוחה מMSN שכתבו: השחקנית ג'סיקה אלבה, 24, מצטרפת לחבורה ההולכת וגדלה של שחקנים וזמרים שחושבים שיש להם מושג באופנה, ועומדת להשיק קו אופנה משלה, והפעם דווקא לתינוקות. לגברת הצעירה אין ילדים משלה, והיא גם לא ילדה בעצמה, כך שלנו לא לגמרי ברור למה היא חושבת שבדיוק האדם המתאים למשימה, אבל מצד שני, למה להיות מגעילים. מפרגנים. טוב שיהיה לה בהצלחה

ברודי

New member
יש בזה משהו../images/Emo11.gif

כאילו מה לג'סיקה ולבגדי תינוקות?! למרות שהבחורה מבינה באופנה...
לא יודעת נשמע קצת הזוי כאילו מה היא תעצב עכשיו בגדים? היא לא למדה את זה או משהו.. אז סתם מישהו יעצב בגדים ויקרא לזה ג'סיקה אלבה? לא יודעת קצת אינפנטילי... אבל שיהיה... מה שגורם לה להנות
חוץ מזה שתמיד נחמד להרוויח כמה דולרים מהצד.

עמית 452

New member
אוף ../images/Emo5.gif

לא להעלב אבל מה קורה בעולם? קודם יומיים רצופים של שקט בפורום ואז ידיעה על בגדי תינוקות?!
מהזה, העולם הפסיק להתעניין ב
ג'סיקה
או שכולם פה בלחץ מזה שיש מחר ביצפר? נו, אבל אם כבר הנושא עלה - אז אולי היא עושה את זה כדי לרמוז משהו לארוס ה- #%
$~@
שלה? אם כן נראה לי ממש חבל. היא לא יודעת שילדים של הורים ששניהם בתעשיית הבידור יוצאים דפוקים? ההורים כל הזמן לא בבית, אין תחושת חום וביתיות, קשר זוגי לא טוב שאחר כך ממש דופק את כל המערכות יחסים של הילד. חבל, ממש חבל.

Nitzan122

New member
../images/Emo4.gif זה בקשר לג'סיקה...

ונראה לי שיש לה עוד קצת זמן עד שהיא תרצה ילדים היא בכל זאת סך הכל בת 24 ורק מתחילה את הקריירה שלה...

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif הם באמת מגעילים...

חלקית.
מאיפה בא לה הרעיון הזה
אני מאוד מקווה שזה לא רמז לחבר סלאש <סורי שכחתי איפה זה נמצא..
אז איף..> ארוס
אבל באמת יש לה מושג באופנה לא
היא מדהימה

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif וסורי על הקמצון בשורות.. ../images/Emo6.gif

inbula

New member
סורי על האיחור...

היה כתוב את זה במעריב לנוער לא מזמן... אפילו שמתי את הכתבה בפורום... (יפה לי...) אם תחזרו עמוד אחד אחורה תוכלו לראות... אבל מי שעצלן... הנה אני שמה שוב... *************************** זה באמת קצת מצחיק לחשוב שהיא מוציאה קו בגדים של תינוקות ואין לה ילדים...

BaR 5

New member
../images/Emo175.gif תודה חמודה ../images/Emo25.gif

וזה אני או שתמיד שמים את אותה תמונה

למעלה