הידעתם

Papito

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

הידעתם שסיאטל וב"ש כרתו ברית כערים תאומות? עכשיו יש לי סיבה להיות גאה בעיר שלי

aviv_b

New member
זה כבר כמה שנים

יש בבאר שבע, אפילו גן שנקרא גן סיאטל. בסיאטל תאמינו לי אין גן באר שבע. אתם קולטים שבאר שבע יכולה להיות בירת הרוק של ישראל? האמת אותי זה מצחיק מאוד

Papito

New member
היי היי היי

אתה צודק יש לנו כאן גן בשם גן סיאטל (שחבל שהוא לא ממש מטופח כבר - פעם הוא היה פסגת האושר בגילאי 4-5) אמנם ב"ש לא בירת הרוק אבל יש כאן סצינה ממש ממש מפותחת של הרכבים צעירים שעושים רוק משובח על כל גווניו מפאנק סקא ועד לטראש מטאל יש כאן בב"ש את הכל, חוצמזה בתור חלק פעילו בתור סצינת המוזיקה בב"ש (מנגן כותב ומעבד בלהקה) אני רואה הרבה רצון ואמביציה להצליח אז ככה שלרדת על המקום באסוסיאציה למוזיקה די לא היה במקום חוצמזה מיותר לציין שמב"ש יצאו הרבה אמנים.... המשך צפייה מהנה....

aviv_b

New member
מצטער

בשנת 1996 לקראת השיחרור שלי הייתי בבאר שבע כמה חודשים, מצטער המקום לא היה נראה לי כמו בירת רוק, כל מקום שהלכתי שמעתי מזרחי וזה די הפריע לי באוזניים. מצטער אם הכללתי, זה לא היתה הכוונה. ושוב מצטער!!!!

Papito

New member
יוו בנאדם...

עם כל ההתנצלויות שלך אני עכשיו מרגיש לא נעים.... ב"ש הפכה למקום טוב יותר למוזיקאים זה ידוע ושירה וענת על מה יש לכם לדבר על העיר? ---------------------------------------------------------------------- אלון שכרגע סיים פיצה נוזלית מרוב טבסקו

Cheezus

New member
בדיוק אתמול שירלה ואני דברנו על זה!

נכון, שירלה?

למעלה