הידעתם

עמי92

New member
הידעתם../images/Emo35.gif

איריס מרטינז בכלל עשתה אודישנים לתפקיד של סמדר... הבמאים אמרו לה שזה לא זה ואחרי כמה חודשים התקשרו אליה ובשרו לה שהיא, היא אתי החדשה.

מה??? איחב היא בכלל לא מתאימה!

מה, אתה רציני????? איריס = סמדר?! אלוהים אדירים! חס ושלום, הרי איריס פשוט נשמה, היחידה שעוד לא התאכזבתי ממנה ואתה אומר לי שהיא היתה יכולה להיות היצור הדוחה הזה- סמדר?! אוי ויי מאיפה אתה יודע כזה דבר?! אתה בטוח? תודה לאל שהיא נשארה רק בתור "אתי" ואין איןןןן מי שעושה את העבודה שלו יותר טוב מאדר יעל הדר, כסמדר. אין לה תחליף!

עמי92

New member
היה כתוב בפנאי פלוס בראיון קצר איתה

שאגב מחר כבר יהיה באתר. יש שם תמונה שלה והיא נראית פשוט מכוערת שם בעעעעעעעעעעעעע היא נראית כמו נמלה. כמו שתמיד חשדתי כמובן. היא בטח נורא חרוצה. חחחח סתם אבל כתוב שם שבחיים האמיתיים היא ממש ממש נחמדה.

איריס מרטינז

שחקנית חמודה, משחקת יפה בשלווה כזאת אני אוהבת אותה, ממש לא מזכירה נמלה הלוואי והנמלים היו נראים כמו איריס מה יש לכם?? סמדר סמדר אותה אני לא ממש אוהבת, אבל הכל ענין של טעם.............

amirbilu

New member
איריס לא מתאימה,כי את רגילה שהיא

נשמה,וזה כנראה מראה על המשחק הטוב שלה. אם היא הייתה משחקת את סמדר,אני בטוח שלא היית אומרת שהיא לא מתאימה

אין, אין, אין כמו ניבה (ויעל הדר)!

המחשבה על תמיכה באיריס כסמדר פוגעת בשקט הנפשי שלי. אני הולך להקיא מעט ואז לצאת לחופשה קצרה (צריך לנקות את הראש מהמחשבה האיומה על סמדר הפסיכולוגית). אני כמעט בטוח שאם היא הייתה נבחרת לתפקיד היו משנים קצת את האופי של סמדר לאופי יותר מוזר, כמו זה של אתי.

לא אמיר!

זה לא כי אני רגילה, ואנ יעדיין חושבת שהתפקיד של סמדר ממש ממש לא מתאים לאיריס מרטינז, אלה ליעל הדר בלבד!!

amirbilu

New member
קחי דוגמה

ניבה,תארי לך שאני עכשיו מתחיל לקרוא לך סמדר,זה יהיה ממש לא מתאים לך,אבלאם ההורים שלך היו קוראים לך סמדר,אז כולם היו קוראים לך ככה,וגם את היית חושבת שזה מתאים לך.תחשבי על זה רגע,זה בדיוק אותו הדבר

אמיר - זה לא מדוייק...

תאר לך מה היה קורה אם סמדר הייתה איריס. תחשוב על הקול שלה, האם יש בו עוצמה? שליטה? חוכמה? אם איריס הייתה מדברת אל הקרצייה הקטנה (מאיה), היא הייתה נבהלת? במוזיאון מדע בטורונטו, למשל, ישנו מבחן שמבקש להתאים את הפרצוף לקול שלו. למרות שבפרצוף כביכול אין שום תכונה שקשורה לקול, עדיין אפשר להתאים! כך אפשר להתאים גם תכונות לשחקנים מסויימים, וסביר להניח שזהו אחד השיקולים המלווים את הצוות בבחירת השחקנים (אני מאוד מקווה...).

amirbilu

New member
אז כנראה אתה לא יודע מה זה שחקן...

שחקן פשוטו כמשמעו,משחק,כל הקטע של שחקן זה שהוא יכול להיות רע,טוב,מכוער יפה ועדיין להראות אמין,אומנם שחקן שהוא מצחיק לא יילך לשחק ברומנים,אבל זהו ייחדו של השחקן..

שחקן הוא שחקן,

אבל עובדה ששחקן מסויים נבחר לתפקיד ואחר לא. אם שניהם שחקנים, למה זה קורה? את הקול והמראה אי אפשר להחליף, לא משנה איזה שחקן טוב אתה, ומה לעשות, אני בטוח שגם אלכס לא היה מתעלף באמצע שיחה עם שלומית שמשחקת אותה מאיה לב-משהו-סקי (משחקת את איריס) בשעה שהיא צועקת עליו: "לך, לך, אנא ממך, אלכס!"...

amirbilu

New member
שחקן מסויים נבחק לתפקיד ואחר לא

כי כולם בני אדם,וחלק שחקנים טובים יותר מהשני.

actress

New member
אולי שעמי ישים בתור חותמת אישית את

האתר וככה כל מי שרצה את האתר וכל פעם שולח הודעות ככה יראה את האתר וזהו.

נועה84

New member
למנהל הפורום וכולם...

א. מה הכתובת של האתר שלך? אולי תהיה הוגן ותפרסם אותו בחתימה שלך אובאיזשהו מקום ?? ב. למה כולם יורדים כאן על אבנר?? נכון שיש לו קול מעצבן, באמת, אבל אם תעשו "השתק קול" בטלביזיה, ורק תסתכלו עליו מבלי לשמוע את הדברים שהוא אומר, צפוייה לכם חוויה! אבנר נראה ממש כוסון ועושה לכן (או לכם??) חשק לנשק אותו!! ושתבינו, לפני שעשיתי "השתק" בחיים לא הייתי חושבת ככה, כי הוא תמיד היה נראה לי מעוות, פנים של חזרזיר וקול של קוקסינל... אבל מסתבר שיש הפתעות בחיים.... פתאום תסתכלו על הכל מזוית ראייה אחרת.. עכשיו בא לי לא יודעת מה לעשות לו.... טוב בכל מקרה תגידו מה שתגידו, אין כמו יונתן!! עם נתי רביץ הייתי מוכנה להכל, ועד הסוף.... גידי- חמוד לאללה אבל קטן מידי.... כלומר, אני בת 28 וגם הוא בן 18 אבל לא הייתי מתנגדת... ובנימה אופטימית זו אסיים!

chisi

New member
וואו, היית הולכת עד הסוף...?!

אוקיי יורדים על אבנר כי בתור בן אדם בסידרה הוא זבל וממש מעצבן... במציאות הוא לא רחוק מהדמות... לדעתי הוא ניראה טוב מאוד אבל חרמן אחולבלועה ;) בקשר לנתי... הוא יותר נחמד מאבנר מכל הבחינות... אבל יש לי שאלה...מה זה ללכת עד הסוף בשבילך? תני פירוט.....חחחחחחח

casperit

New member
בלה בלה בלה...

ב.יש לי טראומה מאבנר, כאילו עומר ברנע. *זה היה יום בהיר (אור נוט מאיפה לי???), ישבתי וצפיתי לי בעוד תוכנית של גיא פינס, וראיתי את עומר ברנע עושה קפוארה שירטלס! (מושפעת מפורום אמריקאי), זה היה דוחה, למה? 1.הבנאדם לא מגלח וזה הדבר הכי דוחה בגבר לפי דעתי... 2.לא היה לו במה להתגאות (מבחינת הבטן!...), לא היו לו בכלל מרובעים,או שהיו לו אבל בגלל השעירות לא ראו כלום... בעע! גם נתי שעיר, ויהודה מושלם (ה28.02.02):))), והוא בן 23 (79´)... כמה זה 23-14? ככה 9 שנים? רונה-דורון ככה... יעל

נועה84

New member
יהודה לוי נולד ב-79´´ ?

אוקייי מגניב,סבבה... אז עוד יכול לצאת משהו... יש בינינו 5 שנים, שזה לא נורא.. אבל יש לי חבר! ואני כמעט בטוחה שגם לו יש חברה.. כלומר תראי איך הוא נראה.. לא נורא...

למעלה