הידעתם

Ma E

New member
הידעתם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שאתר הזה נפתח שוב? והתמונות ברקע.. מההההההה?! הן חדשווווותתתת
ויפוווותתת
איפה מוצאים אותן באתר? אנשים יכולים בבקשה לביא לי עוד אתרים טובים שלה
אתרים מעודכנים... היה לי עוד שני אתרים ממש טובים שהייתי נכנסת קבוע ואין לי יותר את כל המעודפים שלי סעממממממקקקקקק

Ma E

New member
הסתובבתי וחיפשתיי...

ודרך אגב האתר למעלה עוד לא גמור אבל אחלה אתר!!! יש שם את חיי האהבה של אנג'לינה.. יש שם איזה בחורה שהיא תוענת שהיא הייתה איתה והן נפגשו בסרט פוקפייר.. מגניייייייב
אחלה אאתר... עכשיו תגידו התעדכנתם בתמונות שיש באתר המצורף!?!? איזה תמונות יפוווווווותתתתת
בתמונה מאלכסנדר היא כזה נראת צפונית איך שהיא עומדת עם הראש
חחחחחחח אבל עדיין חולים עליה
תמונות ממש ממש יפוווווות
אהבתי
תנו לי את דעתכם...

Ma E

New member
טוב באתר הזה פשוט יש מללללאאאאאאאא

מלאאאאאאאאא מלללללללאאאאאאאאאאאאא מללללללאאאאאאאא תמונות שלא היו לי בכללללללל
מלללללאאאאאאאאאאאא פה אחת ישנה פה עוד אחת.. שווה לעבור על הכלללללל פשוט אתר ענקקקקקקקקקקקקק
אלפי תמונותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר הלכתי להמשיך להוריד

Ma E

New member
אני לא יכולה יווווווותתתתתתרררר../images/Emo70.gif

אני לא מפסיקה להסתכל על התמונה הזאתתתתתתתתתתתתתתת
יווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני מאוהבת עוד יותרררררררררררררררררר
יווווו איך אני אוהבת שיש תמונה חדשה כזאת שאני רואה אותה אני כזה "ווואווווווווווו" ואז אני מתלהבת שנה מאותה תמונה
כמו התמונה עם הדםםםםם גרררררררררררררררררררררררררררררררררר והמדפסת שלי לא עובדדדדדתתתתתתתתת ואני רוצה להדפיס את התמונההההה
im in love againnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!

dilan angel

New member
וואו היא מהממת פה!../images/Emo99.gif

יאא מאי כמה תמונות חדשות?! הראשונה שווה ביותר

מהממת ביותר../images/Emo70.gif ניסיתי להסתכל גם

אבל זה לא פותח לי
את יכולה להכניס כמה מהדברים החדשים לפה

Ma E

New member
טוב נו.. לא מבינה למה לא עולה לכם..

http://www.efanguide.com/~ajolie/ תנסו להדביק את זה אולי זה יעבוד.. אבל אני ישים בכל מקרה...

Ma E

New member
8

אני לא יודעת אם חלק מהתמונות כבר היו פה שלא הייתי אז אני שמה בכל מקרה.. אין עוד הרבה

Ma E

New member
ואחרון חביב...

בעיקרון כל שאר התמונות שהורדתי מהאתר זה השלמת סדרות (אני מרגישה שאני מדברת על קלפים של פוקימון.. יש לך צ'אמנדר?
) אבל אם תרצו אני ישים כמה שוות שלא היו לי
אבל רק אם באמת באמת תרצו.. חחחחחחחחחח תגידו בננות אתן לא יוצאות בימי שישי? או שאתן יוצאות שאני הולכת לישון כבר? אחלה פוסטר לסרט דרך אגב.... אהבתי... (כמובן שמראים את השפתיים של אנג'לינה... חחחחחח)

למעלה