hila halevi girl
New member
הידעתם../images/Emo35.gif [הראל בפנאי פלוס]
*רשמתי את זה גם בפורום הרשמי אבל אני מעתיקה לכם גם לפה!* לא יודעת אם קראתם\ידעתם על זה לפני.. אז אל תהרגו אותי אחרי זה חחחח. יש בפנאי פלוס במדור מוסיקה קטן תמונה של סינגל של הראל:| כן כן סינגל שקראו לו "אין עוד סיכוי"
אני מעתיקה לכם את כול מה שכתוב כי אין לי סורק אז סורי.. למי שיש שיסרוק אז בע"מ 72 הנה מה שרשום: הסיכוי של סקעת הרבה לפני היסטרית "כוכב נולד" שיחרר הראל סקעת סינגל עצמי, "אין עוד סיכוי" ונכשל
זמן רב לפני שדרך כוכבו ב"כוכב נולד2", ניסה הראל סקעת, בן למשפחה תימנית למי שלא ידע, לפלס לעצמו באופן עצמאי את הדרך כזמר. הוא, ממש כמו נינט טייב, הופיע בתוכנית "המלך הבא" של ערוץ "בריזה", וזמן קצר לאחר מכן הפיק לעצמו סינגל ושלח אותו לכלי התקשורת, שלא ממש התייחסו. את השיר כתב והלחין שמואל אלבז, מבכירי היוצרים במוסיקה המסתלסלת. אבנר סקעת, האבא של, הפיק את השיר באופן עצמאי וביקש מאלבז משהו באווירה ים תיכונית קצבית. אלבז: "אני חשבתי שדווקא תתאים לו יותר בלדה, שתהלום את היכולת הקולית שלו, אבל הם רצו דווקא משו קצבי ספרדי. זה עדיין שיר מצוין,שעם עבודה נכונה יכול להצליח היום". על עטיפת הסינגל מצולם סקעת מאוד שונה(תאמינו לי מאודדדדדדד שונה גם אני לא האמנתי שזה הוא :blink: :huh: ), אם לנס את זה בעדינות, וספק אם המעריצות היו מקבלות אותו ככה. אז מי אמר ש"אין עוד סיכוי"? לקח לי זמן להקליד..חח אבל בשבילכם
וסתם העטיפה היא בצבע סגול למי שרוצה לדעת...
*רשמתי את זה גם בפורום הרשמי אבל אני מעתיקה לכם גם לפה!* לא יודעת אם קראתם\ידעתם על זה לפני.. אז אל תהרגו אותי אחרי זה חחחח. יש בפנאי פלוס במדור מוסיקה קטן תמונה של סינגל של הראל:| כן כן סינגל שקראו לו "אין עוד סיכוי"