הידעתם ש:

• פותח הנושא R_R
  • פורסם בתאריך

R_R

New member
הידעתם ש:

הידעתם ש: # פוקימון ביפנית זה יהודים. # פוקימון זה קונספרציה יהודית ללמד את הילדים הערבים על תאוריית דרווין- (ההתפתחות שלהם פיקצו`- לריצו` וכו`...) ובכך להפוך אותם לכופרים. #פוקימון זה קונספרציה יהודית להפוך את הילדים הערבים לכופרים. #קלפי פוקימון מרוססים בחומר שפוגע לחלוטין בכושר הפוריות של זכרים ולכן שילדים הערבים יגדלו לא יהיו להם ילדים ואז נוכל בקלות לכבוש את שכיננו. אני לא ממציאה את כל זה. כל הנ``ל הופיע בעיתונים ערבים בכל רחבי העולם כולל עיתונים מכובדים מאד, ובגלל זה קוראים להחרימם.

N0

New member
הא הא...

לדעתו של N0 כל סיבה להחרים פוקימון היא סיבה טובה :) התוכנית הזו פשוט ממכרת. N0 לא יודע אם זו מזימה יהודית או לא, אבל זו בהחלט מזימה של מישהו להשתלט על העולם. N0

Panther

New member
אז מה אם זה הופיע בעיתונים רבים?

זה אומר שזה נכון? תסתכלי איזה טמטום זה! מי שכתב את זה הוא בעצמו עדיין לא התפתח (לפי התיאוריה של דארווין) נראה לך שפוקימון ביפנית זה יהודים? ילד יפני בא לחבר שלו: ``בא לך לשחק בקלפי יהודים?`` איזה שטויות. וחוץ מזה שאם זה היה נכון אז היינו הופכים גם את עצמנו לבלתי-פוריים וגם את האמריקאים.

Black Star

New member
גאד דמן...

אנשים, הבנת הנקרא. היא לא טענה שזה נכון. היא כתבה על מה שהעיתונים כותבים ועל כמה שזה מגוחך. ג`יז...

היא כתבה

``הידעתם ש...`` ולא ``הידעתם שכתוב בעיתון...`` לכן, יתכן שהיא פשוט טענה שזה נכון, כי את העובדה שזה רשום בעיתונים היא רשמה רק בסוף ההודעה, לכן לא ניתן לקבוע אם היא טוענת שזה נכון או לא. למרות שעושה רושם שהיא ...

Black Star

New member
צ-י-נ-י-ו-ת?

אני יודעת שקשה לזהות ציניות בכתב... שזה מבאס, אני מסכימה. ועדיין, דה!היא הייתה צינית.

Panther

New member
טוב יכול להיות....

אבל חשבתי שהיא מאמינה לזה בגלל שהטיעונים 2 ו-3 היו אותו דבר.

leeloo

New member
משהו שהמציאה חברה שלי

זה לא כזה מצחיק אבל זה חמוד: איך קוראים עכשיו ללהיט החדש: פיקאג`ו (יעני, פיק א ג`ו- פיקצ`ו...) לא מצחיק, אבל זה התאים לקטע...פולין, ופוקימון. בדיוק השילוב עליו מדברת ההודעה... לכם שמתי את זה. שיהיה לכם יום נעים, אני צריכה ללמוד למתכונת במתמטיקה...באסה...

goldy

New member
נכון, נכון, וישראל בערבית זה בוגדים

מה שתגידי...

R_R

New member
הבר למי שלא הבין אותי נכון.

אני לא מאמינה לדברים שכתבתי בהודעה הקודמת, כל מה שנכתב שם היה מה שערבים טוענים. ואני יודעת שזה בולשיט!!! תיקון לטענה השלישית: לשחק בקלפים זה כמו להמר בעיקר עם מרוויחים כמו שקורה במשחקי פוקימון- והימורים אסורים ע``פ הקורן-וזה יביא לכפירה.

למעלה