הידעתם ש...............

הידעתם ש................./images/Emo35.gif

1.הידעת?!- שאנהי (מיה) היא זמרת מפורסמת במקסיקו, והספיקה להוציא כבר4 דיסקים. 2.הידעת?! שדולסה (רוברטה) שחקנית מגיל 5. 3.הידעת?!- שאנהי (מיה) וכריסטופר (דייגו) חברים במציאות. 4.הידעת?!- שמיגל ורובטה היו חברים במציאות. 5.הידעת?!- שבלינדה מחברים לנצח ודייגו מרבלדה היו חברים במציאות. 6.הידעת?!- שאנהי (מיה) כשהייתה קטנה שיחקה יחד אם פליפה קולומבו (המורדים) אחים. 7.הידעת?!- שאנהי משחקת מטלנובלות וסרטים מגיל 2. 8.הידעת?!- שאנהי (מיה) באחת החזרות לא הרגישה טוב והיו לה סחרחורות והיא קצת הקיאה. ולאחר מכן התעלפה. 9.הידעת?!- שויקו במציאות צרפתייה. 10.הידעת?!- שניקו ולוחן היו במציאות חברים ונפרדו. 11.הידעת?!- שללופיטה רבלדה זאת פעם ראשונה על המסך, והתברר שיש לה גם קול יפה. 12.הידעת?!- שהרגל המגובסת של רוברטה זה אמיתי, היא עברה תאונת דרכים. 13.שמועה->שרבלדה היו צריכים להגיע לארץ אבל בגלל כמה סיבות התבטלה הנסיעה(אבל תזכרו שזה רק שמועה). 14.הידעת?!- שאנהי מעריצה את שרית חדד. 15.הידעת?!- אלפונסו נחשב אחד מחמישים הפנים היפות במקסיקו 16.הידעת?!- השחקנית שאלפונסו הכי אוהב היא -- אנג'לינה ג'ולי . 17.הידעת?!- שכריסטופר ובלינדה (זמרת, שחקנית (שיחקה החברים לנצח ועוד..) היו חברים.. 18.הידעת?!- שבאחד הראיונות אלופנסו אמר שהם באים לסיבוב הופעות באסיה (כולל ישראל).. נקווה שזה מה שיקרה 19.הידעת?!- שאהבתה הראשונה של דולסה הייתה בגיל 11, וגם הנשיקה הראשונה שלה. 20.הידעת?!- שויקו ותאו היו חברים במציאותתת
אגב חדשה

עשו כבר שרשור ע-נ-ק של כל ה"הידעת"

על רבלדה...אז תודה אבל זה היה מיותר. לא נורא, את חדשה נסלח לך מאמי
ברוכה הבאה...
אני יובל בת 12.. ספרי לנו קצת על עצמך

osh360

New member
ברוכה הבאה גיברת יפיופית

ו-1. היא הוציאה רק שניים..

או קיי קוראים לי שני

אני מפתח תיקווה ואני בכיתה ט'......... אני חולה על אלפונסו הריירהההההההההההההההההההההה המושלם

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifנשיקה ראשונה בגיל 11 ?! o0

טוב.
תנו קישור לשיחה שאמרתם שהייתה. :):

סוכריה16

New member
אז זה מוקדם

בגיל 11 !? חחח טוב שלא כיתה ה' מה זה!??! אני זוכרת שתמיד בכיתה היינו משחקות בימי הולדת וזה היה בלחי וגם אז כל הבנות התביישו ...

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifכןן אני זוכרת.

כולם היו משחקים אמת או חובה, ושיצא נשיקה בלחי היינו רצות ושוטפות חח אבל זה היה בצחוק כמובן. להצטרפת בכיתה ה'?
טוב, אני לא אמא שלך. :||

Hadas 87

New member
כן זה ממש מוזר חח

אפילו בבית ספר שלי שהיה מפוצץ פרחות לא היו כאלו דברים חח איזה מוזר זה. טוב זה בטח לא כמו מה שאנחנו חושבות.. סתם נשיקה על השפתיים כזו.

סוכריה16

New member
כן גמאני חושבת...

גם פונצ'ו בגיל הזה הנשיקה הראשונה שלו
חחחחחחח ופליפה בכלל הפעם הראשונה שלו הייתה קרוב לגיל הזה

Hadas 87

New member
נו, בנים חחח

אבל מה באמת הוא סיפר מתי היתה הפעם הראשונה שלו? חחחח איזה צנוע חח

../images/Emo6.gif-:D ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

ועדיין לא ראיתי איפה הוא עשה את זה(לדבריו) במסרד של אבא שלו או משהו כזה

למעלה