מה אתם חושבים על השירים מהדיסק החדש ששמעתם עד עכשיו,אני שמעתי רק את השירים מההופעות בפורטוגל ולא התלהבתי...,טוב אבל מצד שני האיכות לא הייתה משו ככה ש...
הם להקה שבכל דיסק חידשה משהו. מצפים ממנה להתחדשות. כל היופי שלה הוא בחקירת סגנונות חדשים. כמו מה שעשו בקיד איי-אמנזיאק. להשאר במקום או לחזור אחורה פשוט.. לא יתאים. כן, יאכזב. אבל אני, אחרי היסטריה אחר אמפי3ים בהופעות הראשונות, חושבת שאני באמת אחכה לדיסק בינתיים. לא ממהרת להתאכזב.
משום שהם היו כל כך מקוריים ויחודיים, כששינו את הסגנון שלהם. ציפיתי שיעשו משהו דומה, או לפחות יישארו באלקטרוניקה... הדבר האחרון שציפיתי לו הוא שיחזרו אחורה.
לדעתי זה יכול להיות מרתק לשמוע איך הם יחזרו לסגנון "רוקי" אחרי המסע שהם עשו בעולמות אחרים...אני בטוח שהם לא סתם ימחזרו את עצמם, ואני אומר את זה בלי שעדיין שמעתי קטע כלשהו...אבל דווקא התיאורים שלך על "חזרה אחורה" לכאורה גורמים לי לחכות לזה בדריכות .....
והרבה אין לי מה לומר כרגע, כי לקבוע על פי שמיעה מהופעה חיה זה לא פונקציונאלי... חוץ מזה, למי שהיה בהופעות שלהם בסינרמה ובקיסריה, גם שם היינו "שפני הניסיון" ושמענו הרבה שירים מ kid a ומ amnesiac עוד לפני שיצאו הדיסקים. אבל - מה ששמענו בהופעה חיה לא ממש שיקף אתת מה שהיה בפועל בדיסקים, סה"כ הם שיפרו גירסאות... זהו, צריך להיות סבלניים ולחכות