הידסק החדש שווה?...

SA SA

New member
הידסק החדש שווה?...

מה אתם חושבים על השירים מהדיסק החדש ששמעתם עד עכשיו,אני שמעתי רק את השירים מההופעות בפורטוגל ולא התלהבתי...,טוב אבל מצד שני האיכות לא הייתה משו ככה ש...

Eclipsed 0

New member
מצד אחד טוב,

מצד שני לא מחדש כלום. ציפיתי למשהו שונה, אבל הם פשוט חזרו לסגנון של Bends. השירים באמת טובים, אבל זה ממש מאכזב.

englishfan

New member
לחזור לסגנון של ד´ה בנדס

זה מאכזב??????????????????????????????? לא חייבים לחדש כל פעם...המטרה לעשות מוזיקה טובה, ולא לחדש..

Major Thom

New member
אבל רדיוהד

הם להקה שבכל דיסק חידשה משהו. מצפים ממנה להתחדשות. כל היופי שלה הוא בחקירת סגנונות חדשים. כמו מה שעשו בקיד איי-אמנזיאק. להשאר במקום או לחזור אחורה פשוט.. לא יתאים. כן, יאכזב. אבל אני, אחרי היסטריה אחר אמפי3ים בהופעות הראשונות, חושבת שאני באמת אחכה לדיסק בינתיים. לא ממהרת להתאכזב.
eels - your lucky day in hell

Eclipsed 0

New member
זה מאכזב,

משום שהם היו כל כך מקוריים ויחודיים, כששינו את הסגנון שלהם. ציפיתי שיעשו משהו דומה, או לפחות יישארו באלקטרוניקה... הדבר האחרון שציפיתי לו הוא שיחזרו אחורה.

englishfan

New member
אני מסתכל על זה אחרת

לדעתי זה יכול להיות מרתק לשמוע איך הם יחזרו לסגנון "רוקי" אחרי המסע שהם עשו בעולמות אחרים...אני בטוח שהם לא סתם ימחזרו את עצמם, ואני אומר את זה בלי שעדיין שמעתי קטע כלשהו...אבל דווקא התיאורים שלך על "חזרה אחורה" לכאורה גורמים לי לחכות לזה בדריכות .....

Eclipsed 0

New member
נחכה שהאלבום ייצא

ואז נוכל לשפוך גשם של ביקורות.. גירסאות הופעה לא אומרות הרבה.

SA SA

New member
הידסק=הדיסק,מהשמיעה הראשונית שלי...

לא אהבתי,זה פשוט לא נשמע טוב,אבל שמעתי כל שיר בקושי פעם אחת ובחרא איכות ככה שאני עדיין לא יכול לקבוע,נחכה לסינגל הראשון...

SA SA

New member
לא לא עוד לא יצא,אבל ייצא בינואר..

כנראה שיצא בינואר אם אני לא טועה

polyethylene

New member
אם כבר אלבום חדש אז במרץ...

והרבה אין לי מה לומר כרגע, כי לקבוע על פי שמיעה מהופעה חיה זה לא פונקציונאלי... חוץ מזה, למי שהיה בהופעות שלהם בסינרמה ובקיסריה, גם שם היינו "שפני הניסיון" ושמענו הרבה שירים מ kid a ומ amnesiac עוד לפני שיצאו הדיסקים. אבל - מה ששמענו בהופעה חיה לא ממש שיקף אתת מה שהיה בפועל בדיסקים, סה"כ הם שיפרו גירסאות... זהו, צריך להיות סבלניים ולחכות
creed - higher

למעלה