הידיד שלי

the great X

New member
הידיד שלי

הוא בא לאסוף אותי מלמטה, הוא היה הנסיך הגואל בסוויפט הלבנה, מקרטע את דרכו בלחיים לא מגולחות ומעיל קרבי אל עבר הנסיכה המופקרת שנהייתי. הוא נתן את האות בנייד ואני נקרעת מזרועות ורגליים אחרות לגמרי שניסו לאחוז בי, מגניבה נשיקה, מנחמת, מאחלת שיהיה לילה שקט לחתן יום ההולדת ולילדה שלו ושלי, והם נראו חמודים כל כך על הספה מצונפים... ואני כל כך שמחה שיש לי ידיד שעוזר לי לברוח מכל הדבר הזה. מדלגת למטה כמו נערה מתבגרת, כמו בורחת מעיני האם, יוצאת למרד הלילי. הוא במצב רוח שובב, אני מסתכלת עליו ונקרעת מצחוק, לא יכולה להפסיק ואנחנו מזנקים בשאגות אל תוך הלילה הקפוא הזה, וככל שהמכונית נוסעת מהר יותר כך שובל הטעם המתוק שהותרתי מאחור דוהה ונעלם. אנחנו שותים וצוחקים, רואים סרט ונקרעים, חוזרים הביתה ונמרחים, והוא תופס לי את כפות הידיים- שתיהן בידו האחת ומנשק אותי, מנשק אותי חזק, שם לי לשון מתוקה בתוך הפה ומשחק לי עם החלל, יונק לי את השפתיים, אוכל לי את הפרצוף, מסובב אותי בבת אחת ומפתיע- בנשיקות עדינות קטנות ממיסות בעורף, סביב סביב, מאחורי האוזן אל קו השיער מטה לכיוון הגב וחזרה, לשון עדינה כמו סיבי משי מטיילת לי על הצוואר ואני נמסה נמסה... שאריות הצחוק הופכות לנהמות וגרגור, אני הופכת לחתולה בליל ירח מלא. הציפורניים נשלפות , איברים מזדקרים, אני מתמלאת בדם בכל איבריי, חם לי. אני בועטת את המכנסיים אל הרצפה, נשארת בגופייה ותחתונים קטנים ומרימה אליו עיניים מלכוסנות מזימה. הוא מסתכל עלי ומקבל את המבט הזה, מבט רעב, טורף, תחתונים מוסטים, לשון חמה, הכל רטוב מציף שפתיים נפסקות, הוא מלקק לי את הצורה ואני גונחת בטירוף... רוצה להתפוצץ עליו רוצה את הלשון שלו דבוקה לי זקופה לדגדן - אל תזוז, אני רוקדת לו על הפה וצועקת חזק, מתפתלת וגומרת, נופלת על ברכי ללקק את המיצים שלי מהשפתיים הבשרניות שלו, למצוץ את עצמי מהסנטר שהנוטף שלו, בתוך החיוך המתוק שלו. אנחנו לא צריכים לדבר, אני רוצה אותו מאחורה, לא יכולה לחכות מרטיבה את עצמי ומתיישבת עליו, ישר לתחת, חזק ומהר יותר ויותר... הוא מופתע מהתפנית, מסתגל אליה מאושר, אני לוקחת לו את האגודל ומצמידה בעדינות לדגדגן שלי ומאבדת שליטה לחלוטין... משתוללת לו על הזין נוהמת, צועקת, גומרת כל כך... והוא מיד אחרי. רק תנשקי אותי, הוא אומר לי, ואני לוחשת לילה טוב מתוק, ואנחנו מפזרים את אברינו הפועמים לכל עבר וצונחים לשינה עמוקה עמוקה...

למעלה