הידבקויות

crazy glue

New member
הידבקויות

יש!!! מצאו לי הידבקויות ברחם. אחרי שכל מיני נשמות טובות רמזו על הידבקויות בשכל.... אשמח לאינפורמציה מכל סוג מכל מי שפתחו לה הידבקויות. תודה רבה.

רוגעלך

New member
הידבקויות

היי. פותחים אותן בהיסטרוסקופיה ניתוחית בהרדמה מלאה. שיהיה בהצלחה.

מיכל ק-ש

New member
אהבתי את הכינוי שלך ../images/Emo8.gif

אני מניחה שאת "שמחה" כי את מרגישה הקלה על שמצאו מה הבעיה. אני מקווה שאכן את בדרך המהירה לפתרון ולהריון. היסטרוסקופיה היא השיטה לפתיחת הידבקויות. יש בפורום לא מעט בנות שעברו היסטרוסקופיה ועד שהן יענו לך את יכולה לעשות חיפוש על המילה ולקבל המון פרטים. בהצלחה.

זוליק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את בוודאי שמחה שיש לך סיבה לאי הפריון ואכן ברגע שעולים על הבעיה יותר קל למצוא את הפתרון המתאים. אני יודעת שבמקרה של הידבקויות מבצעים היסטרוסקופיה - הסתכלות לחלל הרחם. ההיסטרוסקופ (מכשיר איבחוני) מוחדר לצואר הרחם דרך הנרתיק ומאפשר הסתכלות ישירה וסקירת חלל הרחם. במהלך הבדיקה ניתן להפריד הידבקויות בין היתר. זה מתבצע בהרדמה מלאה או אפידורלית. יותר פרטים בנושא תוכלי לקבל ממנוסות בעניין. שיהיה לך בהצלחה

adi 25

New member
יש לי איך לעודד../images/Emo45.gif

מצאו לי הדבקיות וחודש אחרי שהסירו אותן נכנסנו להריון!!!!! הניתוח מאוד עדין קצת כואב אבל לא נורא ובהחלט (לפחות במקרה שלי) שווה את התוצאות. המון בהצלחה לך

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

ואני מקוה שאחרי שיסירו את ההידבקויות תעברי ישר לפורום הריון, אפילו לא לפורום הריון אחרי טיפולים
קצת מידע על היסטרוסקופיה נמצא בקובץ המצורף, באוסף תשובות שלוקט בפורום הישן של IOL. בהצלחה נועם

למעלה