היברנציה

emilsdr

New member
היברנציה

או יותר נכון hibernation... מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה?? ולמה זה טוב??? תודה, אמיל

אז ככה....

יש שתי אפשרויות למנוחת המחשב: stand by בו המחשב עובד אך עדיין צורך מינימום חשמל כאשר "תעיר" את המחשב תחזור לאותו מצב לפני שהכנסת אותו ל stand by. אך אם תהיה הפסקה באספקת החשמל כל עבודתך תאבד לנצח כי המחשב שומר את הכל בזיכרון ה RAM. hibarnate -במצב זה המחשב שומר את המצב בו השארת אותו בדיסק הקשיח ואינו צורך חשמל. כאשר "תעיר" אותו תחזור למצב בו היית אך אין סכנה באיבוד עבודתך. ההערה של המחשב לוקחת יותר זמן מאשר stand by אך פחות מאשר הדלקה של המחשב.

emilsdr

New member
אם אני מבין

נכון אז אין טעם בעצם לכבות את המחשב יותר לעולם... זה נכון?? האם כיבוי המחשב למצב ה hibernate לא פוגע בו?? האם אני יכול להפוך את השורה הראשונה שכתבתי למציאות עד סוף ימיי?? נ.ב. אגב, מדובר במחשב נייד - אנחנו בפורום מחשבים ניידים הרי! לא?!

avivbarnoy

New member
בעיקרון כן...

כמובן שכאשר תתקין תוכנות מסויימות, או עידכונים מסויימים תצתרך לרסטט את המחשב אבל כאשר אתה מכבה אותו אתה אף פעם לא חייב באמת לכבות, אתה יכול פשוט לשים על "hibernate" או "שינה" בעברית.

kimpatsu

New member
הטע של השינה

באמת יעיל ביותר למחשבים ניידים. פעם אחרונה שכיביתי האופן מלא היה לפני שבועיים בערך. איזה חסכון בזמן, פשוט תענוג...

avivbarnoy

New member
כשאתה לוחץ על התחל-> כיבוי

תלחץ על שיפט ואז סימון ה"סטאנד ביי" (המתנה) הופך לשינה (הייברנציה). אני לא יודע מה עם יבמ אבל ב HP יש אפשרות להגדירשכפתור ה Power הראשי של המחשב יעביר להייברנציה

kimpatsu

New member
למה ללכת רחוק?

ב- HP שלי פשוט לוחצים function key + חצי ירח (F5)...

למעלה