היברנט

kerenzl

New member
היברנט

הי לכולם, יש לי מחשב נייד של דל שהתקינו לי עליו XP אך אין לי אופצי להיברנט... כיצד אוכל להכניס פונקציה כזו? פעם היתי צריכה ללחוץ שיפט ואז הstand by היה משתנה להיברנט... יש רעיונות?

bar666xp

New member
בשלבים הינה הראשון...

--------> הפעלת האפשרות להיברנט

bar666xp

New member
השלב הקודם כבר יאפשר לחיצת SHIFT במסך הכיבוי

כדי לקבל HIB במקום STANDBY. בשלב השני אפשר להגדיר לדוגמה שסגירת הLID {הורדת המסך} תגרום למעבר למצב HIB... אפשרי גם בלחיצה על לחצן הכיבוי ו/או לחצן השינה {אאל"ט בדר"כ FN+F1}. כדי להגיע לחולן האפשרויות ניהול צריכת חשמל אפשר דרך הלוח בקרה או לחצן ימני על סמל הסוללה בשורת המשימות...

sb21

New member
את צריכה להפוך את האופציה לפעילה.

כדי להשתמש ב"שנת החוף" יש ללחוץ על הקליק הימני במקום ריק בשולחן העבודה,Properties\מאפיינים>חוצץ שומר מסך\Screen Saver>למטה (ליד האיקון של כדור הארץ) Power, ושם יש לגשת לחוצץ Hibernate\ שנת חורף ללחוץ על הוי ולאשר.

bar666xp

New member
את הדרך הכי ארוכה מצאת?

סמל הסוללה בשורת המשימות לחצן ימני ADJUST POWER OPTION אפשרות אחת. לוח בקרה POWER OPTION אפשרות שניה. שניהן הרבה יותר קצרות.

sb21

New member
כאשר מתרגלים לעבוד בDesktop, שוכחים שיש סמל

בסרגל המשימות. ד.א: הדרך הארוכה היא ע"י שימוש בHelp and Support Center של ווינדוס.

bar666xp

New member
חחח אם זה תגיע לכל מקום חוץ מלמה שאתה מחפש...

טוב סתם אני מלכלך הפעם אבל זה גם לפעמים איזה 7 מיליון אם זה ואם ההוא וככה ואחרת עד שהוא מגיע לדבר הראשון שהיה צריך לעשות חחח. בכל מקרה מה אתה עושה על שולחני קישטה ניידים כאן
חחחחח ולא ספרתי קליקים אבל לוח-הבקרה עדיין קצר יותר אאל"ט. העיקר מקווה שפתרנו לפותח/ת השירשור את הבעיה.

למעלה