היא

א פ ר ו ח

New member
היא

הפלא השנימי של העולם. לא ידעתי שישנם אנשים מסוגה. תמיד חשבתי שזה רק באגדות. היא מראה לי שזה יכול להיות. לפעמים אני מתקשה להאמין. אבל מייד היא מוכיחה את האמת והתמים. מהרגע הראשון היא היתה כמו תרופה. לצידי בכל רגע איום ורע. זקן אחד לימד אותי שחברים נמדדים בשעת צרה. ואחרי זה זקן אחר לימד אותי משהו אחר.. שחברים נמדדים בימים שטוב דווקא והיא..היא שובאת כל תאוריה ישנה כי הוא נמצאת גם כשטוב וגם כשרע. יש לה עיניים שנראות כמו פס יצור חד פעמי שאלוהים יצר בהזמנה מיוחדת. היא מורה שלא מודעת לזה שהיא כזאת. לעיתים היא קצת אמא, זה מחמם ומגונן. שמעתי על אחד שסיפר שהוא מכור לאהבה. ריחמתי עליו נורא, זה נשמע רע. כאילו שאהבה היא עסק מיסחרי כזה. משהו סינטטי שנוצר בכוח. ואני לא מכור לשום אהבה. אני גם לא מכור לה. פשוט מרגיש שאוהב אותה !!! והיום הרגשתי שקורה איתי משהו. הרגשתי שהיא משפיע עליי זה נדיר שמישהו יכול להשפיע על מישהו. נראה לי שהיא מלמדת אותי להיות אדם טוב יותר וכל מה שאני מבקש זה רק דבר אחד לא להתגעגע אליה לעולם. . . כשאתגעגע מאוד..אדע שכבר אין לי אותה.

א פ ר ו ח

New member
חחחחחהההההההה

את בסדר את..
אני פה... רצית להגיד משו?

אפרוח

יש משהו בגעגוע שהוא אמיתי ונכון, יש בו משב של עצב אך גם ששון יש בגעגוע סוף ולפעמים קצה של אור ויש געגוע שהוא עמוק בוהק ומיוחד .... מקווה שתזכה במה שאתה רוצה... (אך אל תחשוש מהגעגוע) רק טוב!!!

מתוקית.

New member
וואאאאאאאאוו פרוחיקוווווווו..

אצלך כשהרגש הופך למילים זה משו נפלא עוד משו חדש מתגלה לפתע יש כאן מילים חזקות מרגשות מילים חמות לאותה אחת שבטח גם מרגישה כך אהבתי לקרוא אותך אלו מילים שנותנות לחשוב עוד קצת על הכל . געגוע זה דבר נפלא כי געגוע זה אומר שיש תחושות חזקות
ג´ול

ג´ולינקההההההההההההההההה

געגעתי לך מאאאאד יום נהדר לך מלא בשמש זורחת ופריחה משגעת רק טוב!!!

מתוקית.

New member
גחלולהההההההה תמיד איתך

מוווווווווואהההההה והבת אותך מאוד חברה יקרה סופ"ש קסם אני בדרך החוצה שמש מלטפת הולכים לטייל יום קסם לך ולכולםםםם ג´ול

א פ ר ו ח

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifמתוקית../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo13.gif

נעלמתקה

New member
אפרוח ../images/Emo24.gif

במילותיך היא מתוארת כחלומית ,מבינה ,מורה ,ומדריכה גם אמא וגם אישה . ומה עוד צריך האדם ? היא כמו אויר המרענן את הנפש ביום חמסים היא כמו האש המחמם אל לבך ביום שגריר .. כמה טוב היא עושה ובמיוחד לך אל תפחד להתגעגע גם כשהיא לידך

קלימרווווו....

כעת אני כבר מתחיל לדאוג ישנה רק אחת שעונה לתיאור הזה והיא שלי אז... אממ. נו טוב מרשה לך, ורק לך להתגעגע אליה קצת מדי פעם

מתוקית.

New member
../images/Emo25.gif

יש עוד מלאן כמוני אל תחייה באשליות שוש מלא בים אמממממממ מחמאה כזאת ממךךךךךךךך חחחחחחחחחחחחח רבאקקקקקק אתה מודה סוף סוף

למעלה