היא תקפה אותי !!!

היא תקפה אותי !!!

השפעת כמובן!!!!! מה נבהלתם???? כן כן....אז תיכננתי לעבוד מאודדדד קשה השבוע...אך הנה..מאתמול בצהריים נטשתי את העבודה....בליווי חום גבוה..אפצ´ים ללא הפסקה...וצינון.. זה קורה לי אחת לכמה שנים....וואוו דווקא עכשיו??? איזה באסה...והיו לי כל כך הרבה תיכנונים השבוע...אבל מה? זה לא עוצר אותי...לא מסוגלת לשכב...לא יכולה לשבת בבית....יש לי קוצים בעכוז!!! אז אלך לי לספר מעט..כן כן...ואח"כ אלך גם למעט שופינג..נראה מה חדש מזמן כבר לא יצא לי לטייל....ומחר..מהצהריים אהיה בעזריאלי...נראה גם מה חדש שם... אז יום נפלא לכולם.....אקפוץ לכאן בקרוב... אוהבת מקסימוששששששששש המשופעת

z i s y l e

New member
אויייייייייייייייי מותק!

רוצה שאני אכין לך מרק עוף?? תשאירי משהו בחנויות גם בשבילי ותרגישי טוב!!!!!!!!! נשיקות, זיסי ד.א. בסוף הזמנו במוריה

אוי ויי זמיר.........

למה לא במלך????????? מוריה זה של זקנים......אההה זה מה שאתן אוהבות? חחחחחחחחחחחחחח אוי הבטן

z i s y l e

New member
במלך רצו כפול כסף.....

והבטן שלך תכאב עוד יותר כשאני אחזור עם הסיפורים על כל החתיכים שהיו שם.....

DREAM111

New member
מקסימוש חמודה

מצאת את התרופה הטובה ביותר לשפעת. שופינג
ספר שופינג תרופה בדוקה. אז תרגישי טוב יקרתי במהרה.

ron300

New member
מקסי שלום

שמעת פעם על צמח מרמיה הוא טוב לכאבי בטן

ron300

New member
מרמיה טוב לכול כאב

כוס מיים רותחים +מרמיה ושותים

איזה מזל יש לך!

למה השפעת שלי לא יכלה לחכות כמו שלך לשבוע הזה ובמקום זה תקפה אותי שבוע שעבר כך שפיספסתי את הפגישה המלכותית? ומישהו שהבטיח לי מרק עוף השתפן ברגע האחרון .....

גילה37

New member
שלא יחשבו שעוד היינו ביחד במיטה

אני היום ביום חופש חולה חבל"ז שפעת אמיתית , האמת שזו גם סיבה טובה ליום חופש ,, אבל אני אכן חולה הגרון כואב לי מצוננת, והראש . וכל הגוף כואב לי מה קרוה דוקא לפני חג השבועות ואני התכוונתי לארח ,, אבל דבר אחד טוב יצא מזה אני יכולה להיכנס לכאן בבוקרררררררר שיהיה לך החלמה מהירה וגןם לי כמובן אוהבתץ גילה

למעלה