היא שוב עושה את זה!!!

craving brian

New member
היא שוב עושה את זה!!!

היא שוב עושה את זה!!!!!!!! גררר!!! זוכרות שהייתה איזה פוסטמה בפורום של ווסטלייף שכל הזמן אמרה שניק נאצי?? אז היא שוב אומרת את זה!!! איזה ריב הולך שם!!!

Mandyִ

New member
חחחחחח קראתי!!!

את כל השרשור המגוחך הזה!!! מה יש לילדה הזאת? מה יש לה מניק? הוא לא עשה לה כלום... היא מפחדת להודות שהוא חמוד! סתתתםםם.... נראה לי היא מה זה בעצבים! גם כשהיא באה לכאן היא היתה בעצבים.. מעניין למה ניק חשוב לה כל כך שהיא מבזבזת אנרגיות בלריב עם אנשים על זה. מצידי שתקרא את ההודעה...שתבין כמה שז נראה מגוחך ממי שמסתכל מהצד. ושתבין שיש דברים חשובים יותר מ"תמונות של ניק "הנאצי"(או מה שזה לא יהיה) בפורום של ווסטלייף"... כאילו, חברה שלי נפצעה בפיגוע שהיה אתמול, וחברה שלה בסכנת חיים! וזה מה שחשוב לה? זה??

craving brian

New member
סורי על חברות שלך... ../images/Emo7.gif

ואת צודקת!!! למה חייבים להיות ל כך אטומים?? למה היא צריכה להיות כל כך סתומה??? כבר עברתי את הריב הזה איתה, ואני כל כך מתאפקת לא לכתוב הודעה בפורום של ווסטלייף!! *עזבתי בגללה ואני לא מתכוונת לחזור אליו...*

Mandyִ

New member
גם אני כמעט

עשיתי את זה וכמעט שלחתי הודעה.. אבל לא רציתי שיהיה כתוב "פורום ווסטלייף" ברשימת הפורומים שאני נמצאת בהם..חוץ מזה היא לא שווה את זה ותודה על הכותרת של ההודעה שלך...

למעלה