היא רוצה להפגש! מה להגיד לה?

HappilyMarried

New member
היא רוצה להפגש! מה להגיד לה?

זמן רב שבעלי ואני מפנטזים על שלישיה עם בחורה נוספת.
לפני כשנה בערך החלטנו שאנחנו מוכנים לממוש הפנטזיה הזו, אבל מעבר להחלטה לא עשינו דבר בנידון.
לא מזמן הגענו להחלטה נוספת ואף חשובה ביותר, והיא לנסות להכנס להריון. בשבועות האחרונים אני מרגישה, שאם אני רוצה לממש את הפנטזיה, זה חייב לקרות לפני ההריון המתוכנן. מאז העברתי הילוך.
בעלי, בתחילה, אמר שאם אני רוצה שזה יקרה, אני צריכה לעשות את הצעד ושהוא לא מוכן או מעוניין להתחיל עם בנות.
כנסיון ראשון הלכנו לפני שבועיים לבדוק מועדון של סוויינגרים, כזה שמכניס רק זוגות ונשים רווקות. לא היו לנו ציפיות, רצינו פשוט לראות איך זה להיות במסיבה שמטרת הסקס בה היא יותר מרק מרומזת.
הנשים הרווקות היו מבוגרות מאתנו בכמה עשורים, כמו כן רוב הזוגות. היה בחור אחד שנסה לגעת בי יותר מפעם אחת בזמן שדיבר עם בעלי, אפילו שאמרנו לו במפורש שאנחנו לא מעוניינים להכיר גברים או זוגות. יצאנו כאשר בעלי כמעט הרביץ לאותו בחור, וכנראה שגם לא נחזור לשם.

נסיון שני היה מעט פחות גרוע. הלכנו עם חברים למסיבה (רגילה לחלוטין) בסופ"ש האחרון. בשלב מסויים ישבתי לבדי לנוח. בחורה מושכת במיוחד התיישבה לידי ושאלה אם אני לבדי. אמרתי לה "לא, לא, אני רק צריכה לתת לכפות הרגליים לנוח." והיא המשיכה, "אז את בטוחה שאת לא צריכה חברה?"
מלמלתי כמו מפגרת, "זה בסדר, תודה...."
אחרי שקמה והלכה הרגשתי כ"כ מטומטמת. למה לא אמרתי לה להשאר???
ניסיתי לחפש אחריה בהמשך הערב, אבל לא נתקלתי בה שוב.
כן יצרתי קשר עין עם בחורה אחרת. שבשלב מסויים נגשה אליי ושאלה אם אני רווקה (זה נשמע יותר טוב באנגלית. אנחנו לא חיים בארץ)
מלמלתי שאני נשואה. היא אמרה "אהה..." ופשוט הסתובבה והלכה.

מסקנותיי, שאני ביישנית בטרוף ליד בנות פוטנציאליות, ושאני לא יודעת מתי ואיך להסביר שאני מעוניינת בשלישיה עם בעלי מבלי להבריח אותן.

אמרתי לבעלי לאחר מכן, שאולי עדיף שנפנה אל בחורה כזוג ולא רק אני לבד. אבל בעצמי "ברחתי" כאשר זוגות היו פונים אליי לשלישיה כאשר הייתי רווקה..

אתמול חשבתי על האופציה של הכרויות און-ליין. אולי זה יעזור עם הביישנות שלי... הגעתי לאפליקצית "טינדר" בטלפון,
בחרתי כמה תמונות מפייסבוק, בחלקן אני לבד ושתי תמונות עם הבעל. כתבתי:
Happily married. Would like to meet a girl to hang out with:)
סימנתי כמה תמונות של נשים שמצאו חן בעיניי. ותוך חצי שעה כבר התקבלה ההודעה הראשונה! במהלך הערב היו לי ארבעה התאמות ושתיים מתוכן כתבו לי.
הראשונה ששלחה לי הודעה ממש חמודה. למרות שזה לא הרגיש כמו שיחה אמיתית, ההתכתבות היתה טובה, והיא שאלה מתי אנחנו נפגשות לדרינק.

עכשיו אני לא יודעת מה להגיד לה. שום דבר בהתכתבות שלנו לא היה בעל אופי מיני.
אני מניחה, שהיא מבינה שסקס זה הכיוון, כי אם ראתה את הפרופיל שלי היא יודעת שאני נשואה וזה שולל מערכת יחסים, ושוב אני רק מניחה שאנשים לא מתקינים את האפליקציה הזו בשביל לשחק דוקים.

אבל באיזה שלב עליי להגיד שאם היא רוצה אותי מדובר בעסקת חבילה עם בעלי?
אני מוכנה להפגש איתה לבד, אבל שום דבר לא יקרה בלי בעלי. האם עליי לאמר זאת מראש, או שעדיף לחכות לפגישה ולראות עם בכלל יש ביננו קליק?
אני לא רוצה להרגיש שאני מרמה אותה.
ואם זה לא ילך איתה, אשמח לטיפים כיצד עליי לפנות לבחורה למטרת שלישיה, במציאות או וירטואלית
כי אני לא עושה עבודה כ"כ טובה כרגע...
היא מחכה לתשובה מאתמול בערב, מה להגיד לה??

בדיוק את מה שאת מתכוונת

את לא צריכה להתחכם... פשוט תגידי מה את מתכוונת ואל תהיי לחוצה, פשוט תהיי "causal" ועצמך.
אם היא לא תדע ישר והיא לא תרצה להיות מעורבת גם עם בעלך, אז זה יתפוצץ מתישהו, חבל להשקיע במשהו ששנידון להכשל.
&nbsp
"כרגע אני לא עושה עבודה טובה" - כי את לוקחת את זה "קשה מדי" ונלחצת. קחי את זה בקלות, אל תחשבי שזה משונה, מביך או מוזר - מבחינתך זה כמו לבקש חלב מהשכנה.

HappilyMarried

New member
אז מה בעצם להגיד לה?

אשמח לפגוש אותך, רק תדעי ששום דבר לא יכול לקרות ביננו ללא נוכחותו של בעלי.
&nbsp
זה לא טיפה מוזר, אם עד עכשיו לא דברנו בכלל על האפשרות שיקרה ביננו משהו?
&nbsp
ואני בהחלט נלחצת. אף פעם לא התחלתי עם מישהו בעבר, גבר או אישה, ובטח שלא למטרות סקס.
כל העניין די (מאוד) מלחיץ אותי...

sharpantie

New member
את יכולה להגיד

listen, there is one thing I forgot to tell you when we talk befor
my husband is.......​
וכאן כבר תמצאי את המילים הנכונות להגיד. הכי חשוב לעשות את זה בטבעיות ובלי לחץ.
יש לי דבר נוסף לומר לך, אתם בודאי זוג צעיר ללא ילדים וחסרי ניסיון בענייני שלישיות ורביועיות וכו'.
חשוב שתדעי שהתנסות כזו יכולה להסתיים גם רע מאוד ולא רק בכיף. איך תגיבי למשל כשתראי את בעלך מתענג וחודר לבחורה אחרת? אתם מתכננים הריון בעתיד הקרוב, מה התנסות כזו עלולה לעשות לזוגיות שלכם?

sharpantie

New member
לדעתי גם

זה שהעניין מלחיץ אותך אומר שאת לא לגמרי בשלה לזה ולא לגמרי בטוחה בעצמך.
מציע לך לחשוב שוב לפני שאת עושה משהו.

HappilyMarried

New member
אני לחוצה כי אני ביישנית מטבעי...

והייתי מעדיפה שבעלי יארגן את הסיטואציה ולא יפיל את כל ה"עבודה" עליי.
אבל אני גם מבינה למה הוא רוצה שאצא קצת מהביישנות שלי, והוא מבחינתו ימשך לכל בחורה שאני אמשך אלייה. אני לא אמשך לכל בחורה שהוא יבחר.
בגלל זה אני לא באמת מתלוננת על התפקיד שלי

&nbsp
&nbsp

HappilyMarried

New member
אנחנו מדברים על הפנטזיה הזו שלוש וחצי שנים.

לראות את בעלי מזיין, כל עוד אני שם, כמובן, וזה לא משהו שנעשה מאחורי גבי, זו מחשבה שמדליקה אותי במיוחד. מדליקה אותי יותר אפילו מלהיות עם הבחורה בעצמי.
הזוגיות ביננו חזקה מאוד. אנחנו מוכנים לזה, בגלל שאנו בטוחים ששום דבר שעלול לקרות לא יערער את מה שיש ביננו.
גם סיכמנו כבר מזמן מילת קוד, שאם אחד מאיתנו אומר אותה בכל מצב מיני מפסיקים הכל.
&nbsp
המצב הכי גרוע שאני יכולה לדמיין הוא, שלא תהיה כימיה טובה ושזה לא יהיה כ"כ כיף. אבל לא נדע אם לא ננסה.
&nbsp

sharpantie

New member
יפה

אז עכשיו נשאר לך לברר אם הבחורה בכלל בעניין כי הרי עוד לא אמרת לה מה מטרתך
בכל ההתקשרות הזו. ואל תשכחי לספר איך זה מתקדם.

בוקר לח

New member
איזה קטע. בדיוק כמו שאני מרגישה...

כאילו, פשוט בא לי שהוא ימצא סטוץ ואני אוכל להציץ להם

מניסיון שלי

צריך להגיד בדיוק מה את מחפשת.
לא לשחק משחקים.
זה נורא מעצבן אם מישהי באה לפגוש אותך במחשבה שאת מחפשת רומן עם אישה ומגלה שאת יותר מחפשת קטע של שלישיה עם בעלך.
מי שזה מתאים לה- תפגש איתך. מי שלא- אין טעם.

וואו!

איזה אומץ.
בזמנו, כשחיפשנו בצורה 'אקטיבית' (מאז קצת חטפנו רגליים קרות), זה הסתכם בצ'אטים ואת של סווינגרים...
אז כל הכבוד לך.
&nbsp
אולי תשאלי אם בעלך יכול להצטרף כי הוא חלק בלתי נפרד מהעיניין...?
זו יכולה להיות דרך טובה לפתוח את הנושא בלי הלגיד "אני ובעלך רק רוצים להזדיין איתך, אל תפתחי ציפיות אחרות"

&nbsp
חוץ מזה, ראיתי שמיצי הגיבה לך,
אז תקשיבי לכל מה שהיא אומרת. באמת.

HappilyMarried

New member
תודה, אז כנראה שאגיד לה
אבל

שוב, היו ורק דיברנו על מוזיקה ועל the art of charm
איך פתאום אני אומרת לה "אוקיי, לפני שאנחנו נפגשות, בואי נדבר (נתכתב) על התכלס. "
&nbsp
תבינו, אף פעם לא היה לי סטוץ, גם לא עם גבר, אני לא יודעת איך לנתב שיחה עם זרים לסקס...

sharpantie

New member
אם עד כעשיו לא ענית לה

אולי היא התיאשה ושכחה מהסיפור. תגידי לה כמו שכתבתי לך אתמול by the way I have somthing to you
to preveny missunderstanding ....... and so on
ככה תרכשי יותר ביטחון עצמי....,.

HappilyMarried

New member
עניתי לה בינתיים אתמול

שכל יום מתאים לי בעקרון חוץ משבת
בלי יותר מידי פרטים...
אני מחכה כרגע לראות אם ומתי בדיוק היא רוצה להפגש, ואז להגיד קצת יותר מזה.

HappilyMarried

New member
יש התקדמות קטנה

כתבתי לה, שלמרות שבעלי נותן לי חופש מוחלט עם נשים (הוא אמר לי שאם אני רוצה להתנסות עם אישה זה בסדר גם בלעדיו), ככל שאני חושבת על זה אני מרגישה שלא אוכל לעשות שום דבר מיני אם הפרטנר שלי לא נמצא לצידי.
נתתי לה את שמי בפייסבוק ואמרתי לה, שתפנה אליי אם אי-פעם יתחשק לה לדבר.
&nbsp
היא לא הגיבה במשך כל היום בשישי. חשבתי ששם זה נגמר.
&nbsp
ואז אתמול היא שלחה לי הודעה.
זה היה מספר טלפון.
&nbsp
שמרתי את המספר, אבל עדין לא יצרתי קשר נוסף.
&nbsp
מאוד מוזר לי להיות הצד שאמור ליצור את הקשר.
עכשיו אני מבינה איך גברים מרגישים

sharpantie

New member
אולי גם היא מתלבטת כמוך

אחרי שכתבת לה שהכוונה היא לסקס. חשוב שתגידי שמדובר
יחד עם בעלך ולא רק שתיכן
דרך אגב, יש נשים שדוקא בהריון מרגישות יותר סקסיות ומושכות.
אולי זה יקרה גם אצלך. העיקר שיהיה בהצלחה במה שתחליטי.
מעניין איך זה יזרום בשיחת הטלפון.....

בוקר לח

New member
גם אנחנו מחפשים מזה זמן מה...

מישהי לשחק איתה.
טוב, אצלנו זה טיפה יותר מורכב, אבל בכל אופן, רוצה רק לומר לך שדוקא בזמן ההריונות העלינו הילוך. כלומר, ההריון לא רק שלא עצר בעדנו הוא גם הפך את זה בוער ודחוף יותר (ואני הרגשתי סקסית יותר...). בשניהם, אגב
(השני זה עכשיו).
וגם אנחנו ביישנים בצורה מטופשת, וגם לא נראים מדהים כרגע (הורים סמרטוטים...)

HappilyMarried

New member
אני מפחדת שארגיש לא מושכת

בהריון ואחרי לידה
&nbsp
מה גם, שלידה תביא לשינוי ולטלטלה גדולה בחיינו.
פנטזיות מניות בטח ידחקו הצידה לזמן רב.
&nbsp

למעלה