היא פה !!!

KONFUZ

New member
היא פה !!!

היא שרמסה כל פיסת אדמה בחיי. היא שרגמה באבנים את ליבי המדמם. היא שזרקה אותי בלי לומר מילה. היא שקמה ופשוט נעלמה. היא שברחה ממני כמו מאש. היא שבגללה הבטחון העצמי שלי חושש. היא שבגללה אני לא מתאושש. היא שבעטה בראשי כמו בדלי מי קולחין היא שהרסה לי פשוט את החיים.. היא שאחרי שש שנים של הייכרות. לא קלטה שזה אני כאן אחרי שלושה שבועות!! ולי עוד מייעצים לעזוב את הפורום... קונפוז~(מרוסק)

ה-שונית

New member
אתה צריך לקבל פרס נובל

על מנוולות על נבזות ואף על בכיינות לך לך מארצך וממולדתך ומבית אביך אל הארץ אשר אראך וזה לא פה!

taltallim

New member
שנוניתי!!!!

את עדינה מדי וגם את אוריאנה!!! חלאס עם המתבכיין הפרובוקטור המניפולטור הסכיזואידי הזה!!! נמאס ממך ומכל הסיפורים הבדויים שלך!!! תלתלים (שחושבת שהארץ שמתאימה לו... זה צו אישפוז בכפיה)

KONFUZ

New member
תלתלים..

לא נמאס לך מעצמך? חסרת רגשות שכמותך! קונפוז~

taltallim

New member
האישיות המופרעת שלך...

מעוררת בי גועל ותזהר שלא אתפנה עליך!!! תלתלים (שבזאת מסיימת את מסכת התשובות לחולה הנפש הזה...)

שמתי לב שאתה מעורר תהיות

בחדירה הראשונית שלך לפה עוררת גל של ספקולציות מי אתה. לא מזמן כתבת הודעה למישהו שכביכול מאיים עליך במייל. שוב שאלות. עכשיו האקסית שלך. כמובן, ספוקלציות. לא אהבתי את זה אז, ואני לא אוהבת את זה עכשיו. אפשר, בבקשה, להפסיק? תודה. אוריאנה נ.ב לא בעטתי לך בראש, ככה מלכלך עליי?

KONFUZ

New member
אבקש ממך אוריאנה..

לא להתערב. זה עסק פרטי ביני לבינה... ונראה לי שהיא כבר שלפה חרבות.. קונפוז~

לא התערבתי

אבל זה מכוער. תפתרו את זה ביניכם, לא קבל-עם ופורום. אני מבקשת יפה אוריאנה

Ayelet_32

New member
בטח היו לה הסיבות שלה.

אם היא באמת התנהגה כך - אז למה אתה מתעקש? החיים יפים - יש אנשים אחרים. תתחיל חיים חדשים. חיוך חדש.רצון חדש.

KONFUZ

New member
אני לא מתעקש!

רק עצוב. זה אוכל אותי לגלות שהיא כאן. אני מרגיש כאילו שאין לי חלקת אלוהים קטנה משלי. אפילו לא וירטואלית. קונפוז~

KONFUZ

New member
אולי

בתת מודע אני למעשה מת שהיא תדע שזה אני. ואולי אני לא יודע כבר מה שאני רוצה מעצמי בכלל. אני רק יודע שרע לי. קונפוז~

Ayelet_32

New member
אז יש לי רעיון

תחשוב טוב אם אתה רוצה שהיא תדע. ואם תגיע למסקנה שכן- אז תשלח לה מייל, תספר לה הכל , תוציא הכל. ויוקל לך קצת. הרי יותר גרוע כבר לא יכול להיות נכון? אז אין לך מה להפסיד

Ayelet_32

New member
אופס

אולי - זו אני? לא חשבתי על האופציה הזאת - אבל טוב שיהיה אולי אקבל ממך מייל - נראה?

למעלה