היא עזבה אותי...

לך.....

לאסוף את השברים , רק תדע שלא כולם מתאחדים לאותו מקום שוב , תלמד ללכת בינהם , תלמד לאהוב כל רסיס שתמצא שם , ליד הכיור בבוקר כשתקום , ליד המערכת כשימיעו את השיר שלכם , או אולי ברחוב כשהריח שלה עוד ידגדג לך באף ... אך היא לא תהיה. תחזור כשלא תרצה להיות יותר בדד.
 

ליאן.

New member
שלום malchiik

דבר ראשון כשראיתי את ההודעה שלך, דאגתי שיפנו אלייך ויבדקו מה קורה איתך. זה הנוהל בתפוז וקרה שנפשות הוצלו. אני מקווה שאכן פנו ועזרו לך ושהדברים נראים טוב יותר כעת. אין דבר המצדיק התאבדות. מותר להרגיש רע לפעמים ואפילו רע מאוד, אבל לומדים להתמודד עם הדברים ולקחת אותם בפורפורציות. ותמיד יש אנשים שיכולים להיות שם בשבילך, לתת עזרה, להזדהות, לתמוך.. הבחורה עזבה אותך? שתלך. תבוא אחרת. אתה חייב בראש ובראשונה לדאוג לעצמך, לאהוב את עצמך ולא להפסיד את עצמך בשביל אף אחת אחרת. רק אם וכאשר תהיה שלם ומאושר עם עצמך, ותדע את הערך של עצמך, תוכל להוסיף מישהי שתוכל איתה לחלוק את האהבה. וגם אם היא תלך, תבוא אחרת, אבל בסוף תהיה אחת שתשאר.. ואיתה תהיה מאושר באמת.
 

cicero

New member
קצת יותר מציאותי

לליאון שלום! אתה בהחלת יכול לשמש כסמל של האופטימיות בארץ (יחד עם רוכשי כרטיסי לוטו
). במידה והמערכת הייתה ממש רצינית, הזמן שיצתרכו לו על מנת להרפא - שואף לנצח. ולMalchiik יש לי עצע שימושית יותר: סע לאילת ותעשה צניחה חופשית (כ- 250 $). גם תהיה קצת המום מן המחיר עבור 30 דקות של הדרחה ו- 5 דקות של נפילה/צניחה. גם תהיה סקרן בקשר לצעד אל מחוץ למטוס כאשר עד לאדמה יש כ- 12000 רגל ובסוף אני מבטיח תרגיש שוב את הטעם לחיים (לפחות על מנת לחוות את זה עוד פעם). בקיצור צריך ללמוד לחיות עם הכאב (בשאיפה שיהפוך לבלתי מורגש)
 

cicero

New member
לליאן!../images/Emo5.gif

ליאן חמודה אני אידיות מושלם. לא רק שלא שמתי לב לשמך, גם לא טרחתי לבדוק באיזו צורה לפנות אלייך. ובכך בית הדין בהרכב יחיד (אני) מצה את הנאשם (את עצמי) אשם!!! אני מודה באשמה ומקווה שעם הזמן תוכלי לסלוח לאבירך הנעמן.
 
בתקווה שתקרא שורות אלה ...

כל יום מתפרק קשר (לפחות אחד). עצוב, אבל ככה זה. נכון שברגע שזה קורה, הצד הפגוע נפגע קשות. נכון שהעולם נראה עכשיו מקום עוין. נכון שפתאום יש כזה ריק שנראה ששום דבר לא יכול למלא. אבל החיים הם יקרים מדי מכדי לבזבז אותם כל כך מהר. אם אתה ברצינות חושב מחשבות כאלה, תרשה לי לרגע להציע לך ראיית עולם שונה: גם אם עכשיו הכל נראה לך רע, בטוח שעם הזמן הכאב יתעמעם. תחשוב שמגיעה לך אהבה אמיתית, אהבה נצחית. אז למה שתוותר על דבר כזה ? תן לזמן לעשות את שלו ואז צא וחפש את הדבר האמיתי ! צא ותעשה לעצמך את החיים טובים יותר ! אף אחד לא ידאג לך מלבדך ! זה שווה אפילו רק את הניסיון. תאר לך שזה יקרה. היית באמת רוצה לפספס את זה ? שיהיה בהצלחה !
 
למעלה