היא נפלה.. ואני....

לי28

New member
היא נפלה.. ואני....

יצאנו בבוקר לכוון הגן, הגן לא רחוק - סה``כ הבית הצמוד אלי, יצאנו מהשער ואז תחרות הריצה המסורתית, מתבלבלים בכוון וחוזרים חזרה לכוון הגן {חייבים להראות שהדרך קצת יותר ארוכה}, אז הבן שלי רץ והגוזלה אחריו ופתאום סקרצצצצצצצ על הרצפה, היא החליקה, שמעתי את רעש הברך המשופשפת על האספלט. ראיתי הרבה פצעים, פתוחים, אחרי ניתוחים, פצעים פתוחים ופעורים אך הפעם זה היה שונה, כולי רעדתי, ישר נכנסו לגן והברכיים שלי רועדות, הידיים לא יכולות לתפקד, לא נפילה רצינית סה``כ {תודה לאל} רק שפשוף, אבל ירד לה קצת דם, היא כמעט ולא בכתה אבל אני הרגשתי את הכאב, אצלי, עמוק בלב. תמיד אמרו לי חכי חכי.. שזה יהיה קרוב אליך לא תהיה כל כך גיבורה, לא תוכלי לגעת בדם כאלו זה מים, לא תוכלי לראות את הפצע מבלי להתרגש והיום אני יודעת עד כמה שצדקו אותם חכמים, ראיתי את הדם ונבהלתי, ראיתי את השריטה ורעד לי הלב.

לורה...

New member
הכאב שלהם-הכאב שלנו

כל מכה אצלם בגוף,כל כאב אצלם,אצל הקטנטנים האלו....אצלנו הוא יותר חזק, כמו שכל חיוך שלהם וכל צחוק שלהם...אותנו עושה יותר מאושרים. כמו שכל דמעה שיורדת מהם אותנו עושה יותר עצובים. לי,קראתי את מה שכתבת,ומין אויש כזה-יצא לו,כל-כך הזדהיתי עם מה שחשת,איך ביום חמישי,הבן הגדול שלי חזר עם פצע כזה מדמם במרפק אחרי שהוא נפל מהאופניים,ואני...הכאב שלו כאילו עבר אליי...פשוט ככה. שרק יהיו לנו בריאים... שלך לורה

נקיטה...

New member
הכאב שלהם...

תמיד כשהם נופלים אני מאבדת ככה לשניות את הנשימה... הם נמרחים על המדרכה... או על הריצפה ואז אבא ואמא באים מרימים וישר אומרים ``קום/קומי... לא קרה שום דבר... הנה נשברה הריצפה``. מהההההה מהההההה לא קרה כלום??? אם מישהוא היה אומר לי את זה אחרי שנמרחתי לי... מה נשברה הריצפה... מההההה? איזה כאפה עסיסית היתי נותת למי שהיה אומר לי את זה... אחחחחח ככה בשיא העצבים כשאתה נופל ... ``לא קרה לך כלום... קום!``. טוב טוב... מודה! גם אני השתמשתי בקלישאה של שבירת הריצפה ושל... לא קרה לך כלום... עד שיום אחד הוא אמר לי... ``אמא כן קרה, נפלתי וזה כואב!``. מאז אני פורצת בצרחות היסטריות כשהם נופלים... כאלה שמצחיקות אותו וישר מציעה להזמין אמבולנס או לסוע לבית חולים... אז הוא בעצמו אומר לי... אמא תרגעי... לא קרה כלום, תראי ... נשברה הריצפה, בואי ניתן לה יחד מכות... אה? כובש... כובש הילד הזה! (חושבת כובש... חושבת אנטוניו בנדרס (דספרדו)... יאוווווווווו... יאוווווווו... אנטוניו... מה `כפת לי במילא איש לא שומע...). נקיטה

lmerav

New member
ואני הקמתי מהומה

כאשר בני חטף פנס כחול בלחי הקטנה והעסיסית שלו .{הגננת:``מה קרה לו ?``} מהשולחן בסלון של חמתי שעשוי מזכוכית חדה. אני כלכך רתחתי שלא מעיפים את השולחן הזה לעזאזאל... מי צריך יופי ? צריך לשמור על הפעוטים הקטנים האלה !! הם סומכים רק עלינו ...{ שונאת את השולחן שלהההה } אני רק רתחתי וכעסתי על השולחן ולא באתי לבקר שם שלושה שבועות מאז. וכשאני הולכת אני במרדפים אחריו. { אלה מי ? } שונאת כשהוא מקבל מכות { ואל תגידו הוא עוד יקבל המון - אני שונאת לשמוע את המשפט הזה } מירבי

ספינקס

New member
מי שלא נופל לא גודל

אז לפני שנים שהייתי עכברוש קטן זה מה שתמיד אמרו לי, ``מי שלא נופל לא גודל`` התאומים שלי עדיין לא בגיל של להבין בדיוק... אבל איך שהם נופלים אני מיד אומר להם לא נורא מי שלא נופל לא גודל... אז לא נורא כל עוד לא נגרם נזק רציני נשאר רק לנחם ולעשות מה שגורם להם לצחוק שוב. עדו שלי נגח אתמול את האסלה, משום מה הוא אוהב לשחק במים שם וכל פעם ששהוא מצליח לחמוק מעיננו הוא בורח לשירותים לשחק במים של האסלה.... בכל מקרה יש לו עכשיו בומבה רצינית בראש אבל הכל עובד ומי שלא נופל לא גודל .........

נקיטה...

New member
ספינקס...

היי אתה פה... תגיד לא שמעת על פאזלים... לגו... כדור... אה? בטח שהילד ישחק במיים של האסלה... תקנו לו צעצועים!!! (אם מישהוא היה אומר לי ``לא נורא מי שלא נופל לא גודל...`` הייתי... הייתי... הייתי...) איזה מזל שיש (סוגריים) אפשר לכתוב כל מיני דברים שרוצים בלי שאף אחד ישמע... כמו למשל... (יאווווווווו הבנתי מדברי דספרדו שהוא מההההה זה ``חתיך``... אפילו אישתו קוראת לו ``שטן``... אז הוא בטח מדהים!!! אנטוניו בנדרס תזהר דספרדו בשטח... יאווווו הוא בטח מרדים את הקטנטנים שלו בשירי ערש ספרדיים תוך פריטה על הגיטרה מזיז את שערו השחור המלא המבריק מפניו ומחייך... אחחחחחחחחחחחחחחחח)... כמו למשל עכשיו דברתי לעצמי... מה `כפת לי... אף אחד לא שמע! נקיטה

אילה.

New member
איההההההההה!

אתם חושבים שאם זה כואב לנו כל כך כשהם נופלים, זה אומר שזה כואב להם קצת פחות? אם כן, שווה, לא? כואבת כל מכה קטנה שלו, אילה

דספרדו

New member
קיבל מכה?

מיד לעשות נו נו למשקוף או לריצפה האלו.. בחיי לא מתביישים ככה לתת מכה? ברור שאחר כך לבוא לאבא לקבל נשיקה {בטח שזו סחיטה אז מה??} ןאז הכל עובר.. אני מקווה!

מיה30

New member
נופל וקם...נופל וקם...

כמובן בראש מורם...אלא מה??!! אני למען האמת, לא ממש מתרגשת ממכות בטח תחשבו יווו איזו אמא רעה אבל הגעתי למסקנה שככל שעושים מהמכות טררם גדול כך גם התגובה של הזאטוט אז מרשה לעצמי להתרגש רק אם המכה רצינית לאללה ודם?? השתגעתם??? הוא אכבר גבר הבן שלי לא מתרגש מדם בכלל {למי דומה, אה??} אז אולי זה עזר ואולי לא לא נדע לעולם אז... רק טוב מיה30 {ה ג י ב ו ר ה} :)

lmerav

New member
גיבורה קטנה..

מה הסוד שלך ? אני מהאמהות המעצבנות שמתעוותת כולי כשלירני ( בן שנה) מקבל מכה בעלי נלחץ יותר מהעוויתות שלי מאשר מהמכה. ואם אני מצליחה להתאפק { מה שקורה לעיתים רחוקות } אז הפשוש אפילו לא בוכה,,, לו רק יכולתי לשתוק ולהתאזר בסבלנות ותושיה. מחזיקה ממך אמא חזקה וגיבורה מירבי

לי28 אני גדולה מהנפילות שלי בילדות.

לי, נכון שאני גדולה?.... תאמיני לי זה רק מהנפילות שלי בילדותי, חחחח אל תשימי לב לנפילות חחח מי כמוני יודעת כמה הוא נפל חחח הוא רק גודל .... ממני אמא פחדנית גיבורה רק בלתת עצות את מכירה אותי כמה אני פחדנית שהוא נופל... בייי ממני חברתך

למעלה