היא מפחדת...

angel202

New member
היא מפחדת...

כל פעם שאני מתיחסת או נמצאת בחדר אז קוקי - סנגלית מורידה את הראש בפחד כזה ... מה עושים?

רואי

New member
הזמן יעשה את שלו

כמה שיותר תלטפי אותה ותשחקי איתה כך היא תתרגל אלייך יותר עם הזמן. אגב, האם קראת את ההודעה שלי בקשר לצבע העיניים?

רואי

New member
אני רואה שאכן קראת. אז ככה:

זה לא משנה מה קוחב הפס הבהיר. ולמה זה? רוחב הפס מתרחב ונהיה צר יותר בהתאם לגודל האישון. גודל האישון גדל וקטן בהתאם ללילה ולבוקר. בלילה הוא נהיה רחב וגדול יותר- כמו בבני אדם. לכן אין זה העניין. מספיק שאת אומרת לי שיש לסנגל שלך צבע בהיר בעין- הוא לא צעיר כל כך...

רואי

New member
דוגמא

צירפתי תמונה של סנגל בוגר שימי לב לעין- לעיגול הבהיר סביב האישון

angel202

New member
בקשר לתמונה היא לא נפתחת תוכל...

לשים שוב...? בקשר לקוקי... יש לה מתחת לנוצות פלומה כזו רואים שהיא לא בוגרת... וואי אני חייבת לסדר תמצלמה ולשלוח תמונה... אמרו לי שהיא בת 4 חודשים... מה דעתך?

angel202

New member
אהה היא כן נפתחה... ואוו ...

יש פער עצצום בין התמונה לקוקי.... היא עם צבע הרבה יותר כהה מסביב לעין ויותר קטטנה פיזית...

רואי

New member
אוקיי

אם כך, הכל בסדר. את אמרת שהצבע בהיר מאוד... בכל מקרה רק שתדעי שכעקרון הגוזלים נולדים עם עיניים שחורות ועד גיל שנה הצבע נהפך לצהוב- לבן. בין לבין יש צבעי ביניים- גווני האפור למיניהם....

angel202

New member
ואוו הרגעת אותי... שאלה נוספת...

היא כל הזמן מסתכלת במראה ונהנת וכל זה האם היא חושבת שזה תוכי נוסף? או שהיא יודעת שזו היא והיא מאוהבת בעצמה? האם זה טבעי שהם חורקים מקור ? למה הם עושים את זה מה זה אומר?

bilbolim

New member
גם התוכית שלי אוהבת להסתכל על עצמה

ואפילו מביאה לעצמה נשיקה למראה ועושה קול של נשיקה ומתנפחת או מנקרת אותה, הרבה תוכים אוהבים לשחק מול המראה. יש תוכים שחורקים מקור שהם רגועים או עייפים. בשעה כזאת רוב הסיכויים שהיא עייפה ולכן חורקת הם המקור.

רואי

New member
לא מדוייק

היא לא משחקת עם עצמה במראה אלא מתקיפה את התוכי שעומד כביכול מהצד השני...זאת הסיבה בין היתר שהיא מתנפחת- ההתנפחות מצביעה על התכוננות התוכי להתקיף...

רואי

New member
היא חושבת שהיא רואה תוכי נוסף

אני לא יודע בדיוק למה את מתכוונת שהיא חורקת מקור, אבל אני מאמין שזה פעולה טיבעית שלה..

angel202

New member
אני זוכרת ש...

הקאקדו גם חרקה מקור... היא לא רוצה להיכנס לכלוב היא רוצה רק לעמוד עליו כל הזמן השאלה אם בלילה להשאיר אותה בחוץ או בכוח להכניס אתה...?

bilbolim

New member
אם זה לא מפריע

לך/לתוכית לישון אז היא יכולה לישון בחוץ. רק כמובן שגם נושא הבטיחות מחוץ לכלוב חשוב, ככה שאם היא תתעורר מוקם יותר ממך שלא תחליט לשחק עם איזה חוט חשמל נחמד מחוץ לכלוב.

למעלה