זה לא משנה מה קוחב הפס הבהיר. ולמה זה? רוחב הפס מתרחב ונהיה צר יותר בהתאם לגודל האישון. גודל האישון גדל וקטן בהתאם ללילה ולבוקר. בלילה הוא נהיה רחב וגדול יותר- כמו בבני אדם. לכן אין זה העניין. מספיק שאת אומרת לי שיש לסנגל שלך צבע בהיר בעין- הוא לא צעיר כל כך...
לשים שוב...? בקשר לקוקי... יש לה מתחת לנוצות פלומה כזו רואים שהיא לא בוגרת... וואי אני חייבת לסדר תמצלמה ולשלוח תמונה... אמרו לי שהיא בת 4 חודשים... מה דעתך?
אם כך, הכל בסדר. את אמרת שהצבע בהיר מאוד... בכל מקרה רק שתדעי שכעקרון הגוזלים נולדים עם עיניים שחורות ועד גיל שנה הצבע נהפך לצהוב- לבן. בין לבין יש צבעי ביניים- גווני האפור למיניהם....
היא כל הזמן מסתכלת במראה ונהנת וכל זה האם היא חושבת שזה תוכי נוסף? או שהיא יודעת שזו היא והיא מאוהבת בעצמה? האם זה טבעי שהם חורקים מקור ? למה הם עושים את זה מה זה אומר?
ואפילו מביאה לעצמה נשיקה למראה ועושה קול של נשיקה ומתנפחת או מנקרת אותה, הרבה תוכים אוהבים לשחק מול המראה. יש תוכים שחורקים מקור שהם רגועים או עייפים. בשעה כזאת רוב הסיכויים שהיא עייפה ולכן חורקת הם המקור.
לך/לתוכית לישון אז היא יכולה לישון בחוץ. רק כמובן שגם נושא הבטיחות מחוץ לכלוב חשוב, ככה שאם היא תתעורר מוקם יותר ממך שלא תחליט לשחק עם איזה חוט חשמל נחמד מחוץ לכלוב.