היא מחפשת את העצב

היא מחפשת את העצב

היא מחפשת את העצב או שהעצב מחפש אותה היא בורחת מהקצב או שהקצב בורח לה 2 צדדים למטבע אחד שחור אחד לבן 2 משאלות נצח ללכת רחוק ושתהיה כאן היא מתעוררת מיוזעת היא כמו נוגעת לא נוגעת בזעם הרועם בשתיקה בצעקה הנבלעת בדממה היא מחפשת את העצב או שהעצב מחפש אותה היא בורחת מהקצב או שהקצב בורח לה היא שותקת מחכה את העתיד היא לא רואה היא מחפשת את העצב או שהעצב מחפש אותה היא בורחת מהקצב או שהקצב בורח לה

דנטל

New member
אני לא טיפוס של עתיד

ההווה יותר חשוב לי. יכול להיות שבעתיד יהיו דברים שיחסרו לי כי לא דאגתי להם כשיכולתי, אבל אם לא אדאג להווה שלי אגיע לעתיד עם תחושות אחרות של הפסד, אז מעדיפה לא לפספס את מה שיש לי עכשיו כי האחר כך אולי בכלל לא יגיע. את חושבת הרבה על העתיד?

אני בעיקר מקווה שיהיה לי כזה

רוצה להגיע אליו.. אחר כך חושבת איך האמת שאין לי הרבה זמן לשקוע במחשבות כאלו.. בד"כ אני חושבת על עכשיו *והם אומרים שזה לא חשוב והם אומרים שהיא עוד מקרה עצוב והם אומרים ואומרים והם הכל יודעים אז איך זה שאף אחד לא גילה לה איך חיים?*

דנטל

New member
אך אחד לא יכול לגלות

החיים הם משהו אחר לכל אחד. אין מישהו שבאמת יודע הכל. בכל יום שעובר לומדים עוד משהו וזה יכול להיות משהו שונה לגמרי ממה שרעך למד. אני מאמינה שרק אדם לעצמו יכול לגלות איך חיים כי רק הוא יודע מה הם החיים בשבילו.

silver82

New member
החייםjavascript:InsertIcon('|%D7%A1

כל יום הוא מחזה חדש כל יום הוא מבוך חדש כל יום הוא חדש לצערי אנחנו לא מוכנים לכל יום אבל אנחנו מוכנים לקום להכיר ללמוד ולעשות את היום שלמחרת יותר קל והכי חשוב ללמוד כי רק מלימוד ותירגול אנחנו יכולים לנצח התגעגתי

silver82

New member
העתיד

העצב מוצא את מי שמחפש שמחפש אותו העצב מוצא את מי שנותן לו מפתח לדלת העצב מוצא את האנשים הלא נכונים "הדרך הבטוחה ביותר לראות את העתיד היא להמציא אותו "

למעלה