היא מאיימת שתתאבד

גנטי

New member
היא מאיימת שתתאבד

עצתכם בבקשה לפני שבועיים זוגתי החליטה לסיים את הקשר בנינו בלית ברירה סיימנו וכל אחד הלך לדרכו היום מקבל הודעה כתובה בנייד שאם לא נחזור היא תאבד עצמה למוות איך נוהגים?

יערית

New member
תשלח לכיוונה ניידת

לא מתעסקים עם סכנת נפשות ולא עם כאלו שמעורערים בנפשם, יחד עם זאת,טעות גדולה ביותר,גדולה ביותר ללכת שבי אחרי "מניפולציות" נפשיות קשות. קודם הייתי ממליצה לתת חיבוק והקשבה,אחר כך להציע עזרה מקצועית, אחר כך,להתנתק עד שתבריא. בהצלחה.

גנטי

New member
לא חוש ב שמעורערת

אלא זה מין איום ורק בגלל זה מפחד לערב את הרשויות

מגשימה1

New member
היא רצינית?

בכל מקרה לא כדאי להתעלם , עד לפני רגע הייתם חברים אז תשב ותדבר איתה ותנסה להבין , למה היא אומרת דבר כזה . אנשים בדרך-כלל לא מתאבדים כל-כך מהר , רק אם זה בחזקת הקש ששבר את גב הגמל . אבל לא כדאי להתעלם מאיום שלא יודעים מה פשרו , כי אנשים עושים לפעמים דברים לא הגיוניים ברגע של ייאוש . אני גם לא חושבת שאתה צריך לערב רשויות כל-כך מהר , אבל תהיה חבר ותקשיב , אולי זה יעשה את כל ההבדל . אם לא , תבקש עזרה , אתה יכול למשל להתקשר לער"ן ולהתיעץ איתם 1201 נדמה לי . אל תישא את כל האחריות על כתפיך , אבל תדאג שיש עוד מיהוא שקרוב אליה בתמונה . מאחלת לשניכם אריכות ימים וחיים טובים .

אני היתי מבקש הבהרות...

תגיד קטנוני ובהחלט יתכן...אבל חושב זה או מאבדת עצמה לדעת או מתאבדת... שילוב השנים לא נראה לי הולכת...

מצוטטת

New member
הדקוּת שבדקוּיוֹת

גמני ככה חושבת!

למעלה