היא למדה פתוח קול?

k a b o o k

New member
ע"פ מה שידוע לי..

לא

k a b o o k

New member
כן, את צודקת../images/Emo13.gif

השפתיים שלה מלאות טבעי
, נולדה איתם
זה שלא לכולן יש שפתיים יפות ומלאות.., זה לא אומר שאין לאף אחת
יש גם מושלמות
(כמו מאיה למשל
)

חח מה אתה רציני היא עשתה ניתוחים

באף ובשפתיים...... ומי מחפש אותה על קטנות פשוט יש לה כל יפה ורציתי לדעת אם היא עשתה פתוח קול זה הכל חחחחח

היא בטוח עשתה פיתוח קול

לא נכנסים להקליט אלבום בלי לקחת כמה שיעורים. אפילו אם זה רק שיעורי חיזוק

היא בעצמה אמרה ש....

זה נכון שכל זמר עושה את זה .. והיא אמרה בעצמה שהיא לא עשתה ורק לאחרונה היא התחילה לקחת שיעורים בפיתוח קול בכדי לפתח את קולה.. ולהתפתח בקריירת השירה..!! די דיי כבר לחפש אותה על כל מיני שטויות.. דיי מגעילים..!!!!!!!!!!!! מאיה את הזמרת מספר 1 בעולםםםםםםםםם לכל הקנאים למיניהם

מי מחפש אותה רק אמרתי משהו

שאני יודעת בלי קשר אליה ולקול שלה. לא אמרתי שאין לה קול יפה זה לא קשור.

כל אחד עושה פיתוח קול...!

אפילו שרית חדד....! לכל מי שיש קול יפה וטוב...כמו מאיה למשל, עושה פיתוח קול על מנת לכוון אותו איך לשיר בטונים מסויימים!

k a b o o k

New member
הכוונה בתגובה שלי..

שהיא באה עם הקול שלה- נטו
, וכן, בהחלט יכול להיות שבזמן הקלטת הדיסק הנחו אותה קצת בקול.. אבל די חייב להדגיש, שהיא אחת שהקול שלה טבעי
- זאת אומרת- שלה

אוקי תנו לי לספר לכם את האמת

אתמו לביליתי איתה יום שלם ואני יודעת הכל.. מאיה לא עשתה פיתו חקול לזה בדיוק כמו שיסמים אמרה היא לקחה כמה שיעורים.. או שעכשיו היא לוקחתת.. אבל היא לא עשתה את כל התהליך של הפיתוח קולל .. וזה ממקורותת בטוחים תאמינו לי.. !!! אני גם לא חושבת שזה מה שישפיע.. !!! זה לא קובע כלוםםם צריך את הבסיס של הקו המושלם הזה בשביל לעשות פיתוח קול.. ובאמת תפסיקו לחפש אותה על כל דבר גם אתמו לבראיוננות שעשו לי אמרתי את כל זה והגנתי עליה כל הזמן.. כאילו דיי באמת אני אומרת את זה בטוב. תפסיקוו .. זה לא נעים לנו ובייחוד לא לה..

למעלה