היא לוקחת הפסקה!!!

avivs

New member
היא לוקחת הפסקה!!!

According to Mercury News, Alanis will ´drop off the radar´ by mid-January. As we all know she has been in the spotlight all year with Under Rug Swept, her tour and now Feast on Scraps. She´s been enjoying it, she tells Mercury News, but feels she´s nearing the time to stop: "There´ve been some really sweet offers we´ve turned down - acting and other things. We were just offered a great tour, but we said no. Unless I start pacing myself, I´ll wind up burning out and really resenting what I do.´´ She says she wants to focus on really getting anchored in 2003: "I´ve been so peripatetic, running all over the world for so long. I have places - smaller places in Canada and a place here in California. I´m trying to get a sense of where I want to hang my hat. I´d like to create a sense of community.´´ If this means no touring or no appearances at all in 2003 we don´t know, but be sure to get more information in this matter soon. טוב זה היה צפוי. עכשיו יעברו עוד כמה שנים עד שנשמע משהו ממנה. לא להשמע ביקורתי או משהו אבל יש כל כך הרבה אומנים שעובדים כל כך קשה, ולא רואים אותם נעלמים כל הזמן לכמה שנים. אצל אלאניס זה שנה וחצי עבודה... שנתיים שלוש מנוחה.

THE CORRS

New member
למה?!

לא חבל?! איזה באסה!!! טוב, לפחות אולי עוד נשמע ממנה בשנה הבאה...(2004) או שיוציאו איזה אוסף של בי סיידים כדי לעודד את המכירות שיהיו בשפל כשהיא תצא להפסקה... איפה משיגים בי סיידים בכל?

symptoms

New member
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo5.gif

אני מקוה שזה לא נכון שהיא לוקחת הפסקה לכל כך הרבה זמן כלומר שניים שלושה חודשים אני מבינה אבל בלי אלאניס לשנה שלמה או אפילו יותר
איך אני אסתדר... גם ככה בקושי רואים אותה אם היא לא תוציא שום דבר חדש בכלל לא יראו אותה טוב אבל אני מניחה שהיא צריכה לעשות מה שטוב לה

להגיד שלא ראיתי את זה?

ברור שראיתי את זה בא!!!! אני בטוח שתוך חצי שנה מקסימום שנה היא חוזרת לבמה.... אני חושב שזה רק לטובה ההפסקה הזאת, למרות שאני אתגעגע!!!!!!

AlanisJunkie

New member
ברור שזה הכי טוב בשבילה...

כידוע, לאחר כל הפסקה חוזרת לנו אלאניס חדשה ומיוחדת ושונה מקודמתה. מעניין איך היא תחזור בפעם הבאה.

Rוית

New member
זה היה צפוי באמת

כי היא שחקה את עצמה.. תמיד היא חוזרת בגדול, עושה הופעות 24\7 ואז יוצאת למנוחה.. אבל אני מקווה שבכל זאת נשמע ממנה בחופשה שלה.....
דר"א, מאיפה הכתבה?

I Was Hoping

New member
שלא תשתנה ולא כלום...

שרק תחזור להיות מושלמת כמו בימים המושלמים של SFIJ...

למעלה